IT support for anvandaren
Google drivrutiner.net

Dagens tv | Film | TV

Här hittar du filmer du kan direkt genom webbläsaren på internet. De webbplatser vi presenterar här har helt gratis onlinefilm vilket innebär att du inte skall behöva installera några knepiga plugins för att se filmerna.

brnmovies.com är för dig som vill se alla gamla svartvita filmer som Hopalong Cassidy, Robin Hood, Billy the Kid, Dick Tracy, Africa Screams och liknande. Uppdelat på årtionden och kategorier.
Boxtv
Har hundratals hindifilmer blandat med Chaplin du tittar på alldeles gratis online.
classic cinema online
För dig som letar efter de där gamla lone ranger, zorro eller några andra klassiker.
Dailymotion
visar gratis filmer i HD kvalitet. Många att välja på.


Gratis film via internet.

Du hittar i dagsläget många siter med filmer du kan se alldeles gratis. Snart dags att slänga dvd-spelaren på tippen.


700 gratis filmer
på openculture.com. Här har du även en massa gratis kurser i allt från språk till geografi och matte.
AOL.com
1300 sidor med film. Många laddar du ner helt gratis
brnmovies.com är för dig som vill se alla gamla svartvita filmer som Hopalong Cassidy, Robin Hood, Billy the Kid, Dick Tracy, Africa Screams och liknande. Uppdelat på årtionden och kategorier.
Cinemanow
mycket betalfilmer men letar du lite hittar du många gratis
Classic cinema online
För dig som letar efter de där gamla lone ranger, zorro eller några andra klassiker.
diynetwork.com
DoItYourselfnetwork är en sida med videor på hur du ordnar köket, planterar i trädgården och den typen av program.
prova nya video.google.com
du behöver en plugin men sedan är det bara att köra. Du har tillgång till säkert 50000 filmer, tv-serier, kortfilmer och privata videosnuttar.
gratisfilmThe Entertainment Magazine

Är en sida som varit uppe länge nu och de samlar alla nya filmer som kommer ut och visar dem streaming via din webbläsare. Här hittar du allt från gamla stumfilmer med helanohalvan till de nya som The Dictator samt alla nya och gamla tv-serier som visats.

 

ifilm
har nu blivit screenjunkies som presenterar en massa skvaller och omdömen om olika filmer. Mycket bilder och trailers.
Megashare.info
Bra kvalitet på filmer.Mycket av det senaste inom film och tv serier.
Momomesh
1000 tals filmer du kan se direkt på nätet. Du behöver registrera dig med en emailadress men sedan är det bara att titta.
moviesfoundonline
är en sida där man försöker samla alla gratis filmer på nätet. Här plockar man filmer från siter som youtube, googlevideo o.s.v.

Movieflix
här kan du se många gamla filmer som tarzan, helan&halvan, kalle anka gratis
serving the worlds best videos
metacafe.com

filmer inskickade av medlemmar. Många bra kortfilmer.
openculture.com
725 gratis filmer. Här har du även en massa gratis kurser i allt från språk till geografi och matte.
publicdomaintorrents.com
ett tusental filmer med allt från action till mer familjeanpassade filmer.

Man fortsätter att dela ut gratis filmer på CDon. mycket skräck, Michael Fassbender, våldsamma scener Just nu kan du få hem filmen Eden Lake från CDon klicka här>>>
Denna film bygger på vårt nya samhälle där kriminella och våld utgör ett växande hot. Steve och Jennie åker ut till en grindstad som var en idyllisk plats för något år sedan för att tälta. Steves plan är att fria till den unga skollärarinnan Jennie men allt går inte som de hade tänkt sig. Steve smiter in i grindstaden och anar inte hur mycket våld och bråk som här väntar. Efter att ha kallat ett par ungdomar för idioter och skräp i början av filmen får de helt plötsligt en hel hord av ungdomar emot sig som stjäler deras bil, kastar sten, hotar med kniv och mycket mer. När Steve sedan torteras och binds mot ett träd får Jennie nog av att förbli offer och tar saken i egna händer. Mycket våld och blodiga slagsmål. Rekommenderas ej för mörkrädda.


Eden Lake (Part 1) by f100003672148359 Du ser första delen gratis på dailymotion. Inte i HD förstås. Då får du gå till cd:on>>>

Nyheter

gratis hd film
Gratis HD film från vimeo
. Du registrerar dig till ett gratis konto och får tillgång till tusentals filmer i HD i 12 olika kategorier. Du kan även ladda upp dina egna filmer.

gratis film
Se gratis film från videostripe i 7 dagar
Vill du sedan fortsätta se filmer denna vägen betalar du 40€ per månad. Du blir tvungen att verifiera ett kreditkort för att få tillgång till filmerna.

Film från rymdstationen ISS
Med en avancerad filmkamera får du här en helt underbar film från ISS där du kan se norrsken när ISS passerar över jorden 400 kilometer upp i atmosfären.

shush.se
är en relativt ny domän med massor av filmer av bra kvalitet. God åtkomst men du kan endast använda 720 p och du får en del popup från olika spelservrar. Men de går ju att stänga ned. Här finns även gott om gratis tv serier som sopranos, band of brothers, vikings och liknande. Ingen svensk text, endast engelskt tal.
snagfilms.com
Gratis HD filmer. Kom ihåg du kan behöva en bra lina även här för att kunna se 1050 p utan att filmen hackar. Annars bra urval och bra bilder. Rekommenderas.
Putlocker.js Ett tusental filmer du kan se helt gratis. Upp till 720p. OBS! Skall du se dem i 720 kan du behöva en bra lina. Här finns dock en hel del reklam i form av popups. Du får öppnat några fönster vid sidan om till unibet och andra reklamtjänster.

popcornflix.com har över 1500 filmer i HD-format du kan titta på helt gratis. Du skall titta på några sekunders reklamfilm men annars har du massor att titta på.


Subscribe to RSS headline updates from:
Powered by FeedBurner

 


.

Spike.com
är en sida med tusentals filmer du kan titta på helt gratis.
solarmovie.com
har det mesta. Du kan se filmen streamad direkt i webbläsaren eller ladda ner till datorn men du måste registrera en emailadress.
stupidvideos.com
många helt suveräna kortfilmer
topdocumentaryfilms.com
tusentals dokumentärfilmer med allt från sex till politik. En bra källa till kunskap. Här lär du dig det mesta.
Veoh.com
har ca 89000 filmer och tv shower du kan ladda ner helt gratis.
vidics.eu En sida du ser alla nya filmer på helt gratis. Du behöver inte registrera dig för någonting utan klickar bara på den film du vill se.