IT support for anvandaren
Google drivrutiner.net

Gratis bokföringsprogram

Här får du tips om bokföringsprogram, både gratis och mer prisvärda. Är man ensam i firman och har lite tid över kan det faktiskt vara en bra start. Kan även vara ett sätt att lära sig detta med ekonomi i ett företag eller hemma. Många av dessa kör du direkt via din webbläsare vilket gör det väldigt enkelt att komma åt bokföringen när du är ute. Längre ner finns även enklare varianter med tidrapporter för dig som vill hålla koll på vilken tid du skall fakturera.

fa loss pengar
Få loss pengar för ditt företagande
Ikano bank har ett annorlunda sätt att hjälpa dig få ordning på finanserna. Du säljer, helt enkelt, fakturan till dem och får då loss pengar, slipper det där nattjobbet med att skriva fakturor och kan koncentrera dig på andra saker. Det är, i princip, gratis men om du vill använda alla deras andra tjänster kostar det en slant. Ikano har även appar du kan använda i mobilen eller på paddan så du slipper allt hanterande av papper.

gratis fakturering och bokforingFakturera gratis med Fakturabox

Javisst, skapa ett konto och börja din fakturering direkt. Du kan skapa fakturor med din egen logotype, design och återkommande fakturor hur enkelt som helst.

Du behöver inte installera något på datorn utan du använder din webbläsare

Med Fakturabox.se kan alla fakturera som ett proffs. Enkelt, snabbt och användarvänligt är nyckelorden. Med fakturabox kommer du igång med din fakturering blixtsnabbt. Se mer här>>>

Fakturabox bevakar dina fakturor och skickar automatiskt ut påminnelser för obetalda fakturor. Du får full kontroll på din fakturering och sparar tid och pengar.


FakturaLite ett gratis bokföringsprogram du använder direkt på nätet. Helt gratis om du bara skall skriva ut 5 fakturor varje månad. Har två standardmallar och räcker gott för dig som är ensam. Behöver du bättre får du betala en struntsumma av 39 kronor per månad och har då obegränsat med fakturor, kan lägga till en logotype och ha obegränsat med användare.

gartis
zervant
är ett nytt gratis bokföringsprogram där du bokför och tidrapporterar gratis hur länge du vill. Du kan tidrapportera på en iPhone eller android med en app. Det finns även en mobilsight för andra smartphones. Under de första 30 dagarna har du även möjlighet att fakturera. Vill du sedan använda fakturering betalar du en liten avgift efter 30 dagar.

allt du behöver för din mindre firma, har allt du kan tänkas behöva som momsredovisning, faktura, årsbokslutVisma SPCS Fakturering Win Swe + Service Agreement 6MO E-Lic Enkel fakturering med kund- och leverantörsreskontra 2695:-

Ett flexibelt program för fakturering som passar det mindre och medelstora företaget. Förutom faktureringsrutinen innehåller programmet även kund- och leverantörsreskontra där du håller reda på såväl dina kunders inbetalningar som dina egna utbetalningar. Visma Faktureringsprogram innehåller följande delar: Fakturering Kundreskontra Leverantörsreskontra Utbetalningar Övningsföretag

Licenstyp Fullversion
Antal användare 1 st
Plattform Windows
Språk Svenska

Efterföljande års abonnemang, vilken krävs för att kunna använda programvaran korrekt, köps av dig som slutkund direkt av Visma.

allt du behöver för din mindre firma, har allt du kan tänkas behöva som momsredovisning, faktura, årsbokslutHogia Bokföring 1 år Prenumeration Enkelt program för företagare utan redovisningsbakgrund 1295:-

Gör livet enklare med Hogia smart. Programmet med vilket du kan sköta bokföringen varhelst du befinner dig. Från soffan hemma till på resan där du använder molnet för att hålla reda på din bokföring. Backup behöver du inte tänka på då detta sköts online. Här har du möjlighet att själv utforma dina fakturor, använda ROT/RUT avdrag och även kassa. Allting online.

gratis bokforingsprogram

Gratis ekonomiprogram för din hemmabudget. Räkna ut hur mycket du lägger ut på olika saker som bil, mat, resor och liknande för att sedan göra en budget som ger dig pengar till resan, plugget, huset eller julklappar. Enkel att använda både på datorn, mobilen och paddan.


Här har du allt i ett
Kör tidrapportering, faktura och kontakter direkt på din smartphone, platta eller dator. Testa gratis i 14 dagar. Vill du sedan använda den kostar det från 500 kronor per månad för 1-5 användare.

Bokföring För det lilla/ nystartade företaget, föreningen m.m. GRATIS!
Ett enkelt men kraftfullt bokföring system för det lilla eller nystartade företaget samt föreningar m.f. skapat i MS Access 2000.
Bokföring som är lätt att hanteraDoFree - Gratis Bokföring
Bokföringsdel för flera företag Kundreskontra, Leverantörsreskontra Inventariehantering, Lönehantering, lagerhantering, kassa, kalender, fjärrhjälp och mycket mer. Den nya versionen är ute med kalender/dagbok, fjärrhjälp, levrestkontra och bokföring.


Jag hör många köpmän som klagar över avgifterna för kortläsaren i deras butik. Det är ju likadant för dig som kund. Vissa kort kostar pengar medans andra ger dig rabatt på varor och även en bra kredit. Här kan du få en jämförelse av alla kort du kan använda här i Sverige. Tro mig, det finns pengar att hämta på jämförelser.

gratis bokforing
Bokföringsprogrammet för dig som vill ha ett enkelt sätt att sköta finanserna.
Med ett molnbaserat bokföringsprogram slipper du installera något på datorn. Allting sköts ute på nätet och det vill säga du kommer åt bokföringen överallt. Går att kombinera med kassasystem, CRM, e-butik och andra system med enkla appar du installerar i din smartphone, ipad eller dator. Väldigt praktiskt om du kör en e-butik och vill se vad som köps av besökarna. Testa gratis en månad, se mer här>>>


PromikBook grundversion innehåller de ekonomiska verktygen du behöver för att effektivt driva din verksamhet: Fakturering Automatisk bokföring Reskontrahantering Dokumentbibliotek Grundversionen är helt gratis och kommer alltid att vara det. Ett konto skapar du enkelt på bara någon minut. Jag får bara rikta en liten varning. En av deras partner är PWC eller Price Water Cooper. Företaget som lurat skattebetalare i Sverige på nästan 100 miljarder kronor. Se mer på svt.se och aftonbladet.

SchysstaC

bokföringsprogram

 

Här ser du ett litet bokföringsprogram som ryms på en diskett eller usb. Endast 1.33Mb stort. Har alla de funktioner du behöver för att göra en enkel bokföring hemma, till föreningen eller det lilla företaget. Här finns både en rikssvensk standardmall med 75 konton, rikssvensk baskontomall 247 konton, finlandsvensk standardmall 75 konton och föreningsmall 22 konton. Du laddar ner en exe-fil och kör alltihop härifrån. Programmet uppdaterades senast december 2012.

Subscribe to RSS headline updates from:
Powered by FeedBurner

Dessa kan du ladda ner och använda antingen till hushållet eller den mindre firman


Bokis 6.1

Bokis kan provas gratis i tre bokföringsmånader

gratis bokforing
Gnucash.org
är ett helt gratis bokföringsystem liknande det gamla spcs. Du kan använda svenska mallar och överföra fakturor från andra program.

Varje transaktion måste debitera ett konto och andra krediter med ett lika stort belopp. Detta säkerställer böcker balansen: skillnaden mellan intäkter och kostnader exakt lika med summan av tillgångar och skulder.

jGnash är ett gratis program för dig som vill hålla reda på utgifterna. Du behöver Java 7 för att den skall kunna köras på windows. Kan skriva budget, rapportera, köra betalningspåminnelser, flera valutor, börsen, räkna vinst och mycket mer. Är dock på engelska så vill du ha något på svenska skall du hellre titta på smartbudget

Gratis faktureringsprogram
från resultatkonsult
Schyssta C
gratis bokföringsprogram som får plats på en diskett. Inte mer än 1,3 Mbyte.

foretagsekonomi grund, Språk: Svenska
Serie: Företagsekonomi 100
Antal sidor: 144
Utg.datum: 2013-01-18
Upplaga: 14
Förlag: Liber
Dimensioner: 295 x 210 x 10 mm
Vikt: 404 g
SAB: Qbc,657
ISBN: 9789147099177
Företagsekonomi 100 Lösningar

En bra bok för dig som vill börja studera ekonomi. Mycket av grunderna hur du räknar ekonomiskt i ett företag idag. Mycket om de olika beteckningar du möter när människor pratar ekonomi. Som debet, kredet och så vidare.

hugin online
Ladda ner gratis årsredovisningar, bokföring o.s.v.
UNICELLS
snabbkurs i bokföring


Vill du gärna synas på denna sidan? Kontakta mig genom detta formulär
fakturan.nu
är en onlinetjänst där du fakturerar direkt via internet. Du har dock bara möjlighet att skriva 3 fakturor per månad gratis. Sedan kostar det betydligt mer än de andra möjligheter du kan se ovanför.
Gratis mallar till din bokföring

Tillväxtverkets:s sida om bokföring
Nutek har bytt namn till tillväxtverket.

här kan du läsa

Subscribe to RSS headline updates from:
Powered by FeedBurner


Bokföringsnämnden
ladda ner gratis böcker om bokföring.
Att föra bok
Att Föra Bok är BFNs handledning i bokföring. Den innehåller 32 fullmatade A4-sidor med råd och tips till nystartade företagare om hur en välskött bokföring bör se ut. Handledningen tar upp nyttan av en budget, hur en verifikation ska se ut och ordnas, grunderna i den löpande bokföringen, årsbokslut, årsredovisning, med mera. BFN har uppdaterat handledningen med avseende på de ändringar som skett i bokföringslagen och årsredovisningslagen och som gäller från 2007.
Vägledningar
Dessa kan du ladda hem och skriva ut eller beställa direkt från bokföringsnämnden helt gratis. Här hittar du vägledningar och mallar på bokföring, vad som skall finnas på en faktura, hur du gör avdrag, skatteintäkter och en hel del annat.
gratis mallar till din bokforing
Gratis mallar från företagande.se>>>


Här hittar du

Mall till aktiebok
Mall aktiebrev
Mall aktieägaravtal
Mall för anställningsavtal Mycket användbart i dag då saker går väldigt fort. Med denna mall kan du själv skriva ditt antsällningsavtal vilket ger dig ett bättre inflytande på lön, semester, skyldigheter o.s.v.
Mall för arbetsgivarintyg används kanske inte såmycket idag men ger dig fördelar, båd för dig och arbetsgivaren, vid en anställningsintervju.
Betalningspåminnelse Enligt lag är du tvungen att skicka en betalningspåminnelse innan du går till kronofgde eller polis. Ofast brukar ett telefonsamtal ge betalning men vill du ha lagen på din sida så använd denna.
Fakturamall snygg proffsig fakturamall i pdf där du själv kan ordna utseende.
Hyresavtal att användas vid hyra av lös egendom. Kan vara maskiner, vektyg, fordon och liknande. Skall du hyra lokal skall du använda en annan mall.
Inkassokrav är en kraftigare betalningspåminnelse där du upplyser om rättsliga åtgärder om fakturan inte betalas.
Kontantkvitto ett bevis för att du tagit emot betalningen kontant istället för per faktura.
Offertmall används när du vill ge en kund förslag på lösningar och hur mycket dessa kostar. Väldigt användbart när kunden skall välja leverantör.
Reseräkning innehåller rutor där du fyller in de kostnader du betalat för resa under arbete.
Uppdragsavtal att användas när du behöver hjälp av något annat företag för att utföra ett arbete.

Subscribe to RSS headline updates from:
Powered by FeedBurner

skatteverkets
sida där du kan ladda ner gratis blanketter. Resultat och likviditetsbudget.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Kontakt Sitemap eller sidkarta