tillbaka till start
Google drivrutiner.net

Gratis bokföringsprogram

Här får du tips om bokföringsprogram, både gratis och mer prisvärda. Är man ensam i firman och har lite tid över kan det faktiskt vara en bra start. Kan även vara ett sätt att lära sig detta med ekonomi i ett företag eller hemma. Många av dessa kör du direkt via din webbläsare vilket gör det väldigt enkelt att komma åt bokföringen när du är ute. Längre ner finns även enklare varianter med tidrapporter för dig som vill hålla koll på vilken tid du skall fakturera.


Fakturabörsen värderar dina fakturor och ger dig ett bud på värdet. Kan vara en bra deal om du själv inte känner för att kommunicera med kronofogden.
Det som händer är att flera företag ger bud och fakturabörsen säljer då till högstbjudande. Självklart kan du lägga ett lägsta bud pris på fakturan.

gratis fakturering och bokforingFakturera gratis med Fakturabox

Javisst, skapa ett konto och börja din fakturering direkt. Du kan skapa fakturor med din egen logotype, design och återkommande fakturor hur enkelt som helst.

Du behöver inte installera något på datorn utan du använder din webbläsare

Med Fakturabox.se kan alla fakturera som ett proffs. Enkelt, snabbt och användarvänligt är nyckelorden. Med fakturabox kommer du igång med din fakturering blixtsnabbt. Se mer här>>>

Fakturabox bevakar dina fakturor och skickar automatiskt ut påminnelser för obetalda fakturor. Du får full kontroll på din fakturering och sparar tid och pengar.


FakturaLite ett gratis bokföringsprogram du använder direkt på nätet. Helt gratis om du bara skall skriva ut 5 fakturor varje månad. Har två standardmallar och räcker gott för dig som är ensam. Behöver du bättre får du betala en struntsumma av 39 kronor per månad och har då obegränsat med fakturor, kan lägga till en logotype och ha obegränsat med användare.

gartis
zervant
är ett nytt gratis bokföringsprogram där du bokför och tidrapporterar gratis hur länge du vill. Du kan tidrapportera på en iPhone eller android med en app. Det finns även en mobilsight för andra smartphones. Under de första 30 dagarna har du även möjlighet att fakturera. Vill du sedan använda fakturering betalar du en liten avgift efter 30 dagar.

fa loss pengar
Få loss pengar för ditt företagande
Ikano bank har ett annorlunda sätt att hjälpa dig få ordning på finanserna. Du säljer, helt enkelt, fakturan till dem och får då loss pengar, slipper det där nattjobbet med att skriva fakturor och kan koncentrera dig på andra saker. Det är, i princip, gratis men om du vill använda alla deras andra tjänster kostar det en slant. Ikano har även appar du kan använda i mobilen eller på paddan så du slipper allt hanterande av papper.

allt du behöver för din mindre firma, har allt du kan tänkas behöva som momsredovisning, faktura, årsbokslutVisma Lön 100, inklusive abonnemang 1865:-

Visma Lön 100 – perfekt för det mindre företaget
Visma Lön ger dig färdiga lösningar som beräknar och sammanställer lönerna åt dig. Och för att göra det ännu enklare, innehåller programmet endast de funktioner som är vanligast förekommande vid arbete med löner.

Visma Lön 100 innehåller följande delar:
- Lönekörning med kalendarium för max 3 anställda.
- Arbetsscheman
- Skattedeklaration
- Semesterhantering
- Kontrolluppgifter
- Utskrifter och rapporter
- Visma Infoline
- Inklusive ett års abonnemang

Efterföljande års abonnemang, vilken krävs för att kunna använda programvaran korrekt, köps av dig som slutkund direkt av Visma.

allt du behöver för din mindre firma, har allt du kan tänkas behöva som momsredovisning, faktura, årsbokslutVisma Skatt, inklusive abonnemang 2281:-

Visma Skatt är ett suveränt hjälpmedel för företag, företagare och privatpersoner att planera de egna inkomstuttagen och skatten 2011 och 2012. Programmet har avancerade funktioner för inkomstplanering och deklaration (tax 2011), oavsett företagsform. Dessutom allt för privatpersoner med aktie- och fondhanterare, bilkalkyl, bokalkyl och budget. Allt för deklarationen När det är dags för deklaration kan du med ett par klick få alla uppgifter från skatteplaneringen överförda till deklarationsblanketterna, redo att skickas till Skatteverket. Programmets deklarationskontroll ger tips, varningar och påpekar om du lämnat felaktiga, ofullständiga eller orimliga uppgifter på blanketterna – en trygghet att du lämnar rätt uppgifter till Skatteverket. Visma Skatt innehåller bland annat följande delar: - Skatteplanering med råd, analyser och kalkyler - Inkomstplanering i firma - Preliminärdeklaration med F-skatteberäkning - Kontantberäkning - Kalkyl för delägare i handelsbolag - Uttagsanalys i fåmansföretag - Deklarationsblanketter - Deklarationsstatus och blankettstatus/notering - Deklarationskontroll - Avskrivnings- och beräkningsbilagor - Blanketter för bouppteckning - Hanterar 3:12-reglerna - Deklarera dina aktieaffärer - Internetuppdatering av aktier och fonder, nybilspriser och kommunalskattesatser - Samarbete med flera banker och nätmäklare - Aktiehanterare för aktiebolag - Importfunktioner - Deklaration till Skatteverket via fil - Pdf-filer för utskrift eller e-post från Visma Skatt - Informationsbank - Löpande programuppdateringar och nyhetsbrev - Visma Infoline

går alltid hemVisma Eget Aktiebolag, inklusive abonnemang 3115:-

Efterföljande års abonnemang, vilken krävs för att kunna använda programvaran korrekt, köps av dig som slutkund direkt av Visma.

Visma Eget Aktiebolag
Nu kan du i ett och samma program sköta fakturering och bokföring i aktiebolaget och efter årets slut på egen hand göra både deklaration och årsredovisning för bolaget.

Visma Eget Aktiebolag passar särskilt bra för dig som vill klara hela det mindre bolagets administration på egen hand när revisorstvånget försvann den 1 november 2010. Du sköter då bokföringen enligt den tidsbesparande kontantmetoden som med kvartalsvis momsredovisning också garanterar att du slipper betala in moms i förtid under löpande inkomstår.

I årsredovisningen följer programmet de nya förenklade K2-reglerna och det passar i stort sett alla bolag som har en omsättning upp till 3 miljoner kronor.

- Bokföring
- Kundfakturor
- Inventarielista
- Momsöversikt
- Skattekonto
- Avskrivningar
- Årsrutiner
- Inkomstplanering
- Deklaration (blankett INK2)
- Årsredovisning

2988:-klicka här

gratis bokforingsprogram

Gratis ekonomiprogram för din hemmabudget. Räkna ut hur mycket du lägger ut på olika saker som bil, mat, resor och liknande för att sedan göra en budget som ger dig pengar till resan, plugget, huset eller julklappar. Enkel att använda både på datorn, mobilen och paddan.


Här har du allt i ett
Kör tidrapportering, faktura och kontakter direkt på din smartphone, platta eller dator. Testa gratis i 14 dagar. Vill du sedan använda den kostar det från 500 kronor per månad för 1-5 användare.

Bokföring För det lilla/ nystartade företaget, föreningen m.m. GRATIS!
Ett enkelt men kraftfullt bokföring system för det lilla eller nystartade företaget samt föreningar m.f. skapat i MS Access 2000.
Bokföring som är lätt att hanteraDoFree - Gratis Bokföring
Bokföringsdel för flera företag Kundreskontra, Leverantörsreskontra Inventariehantering, Lönehantering, lagerhantering, kassa, kalender, fjärrhjälp och mycket mer. Den nya versionen är ute med kalender/dagbok, fjärrhjälp, levrestkontra och bokföring.

gratis bokforing
Bokföringsprogrammet för dig som vill ha ett enkelt sätt att sköta finanserna.
Med ett molnbaserat bokföringsprogram slipper du installera något på datorn. Allting sköts ute på nätet och det vill säga du kommer åt bokföringen överallt. Går att kombinera med kassasystem, CRM, e-butik och andra system med enkla appar du installerar i din smartphone, ipad eller dator. Väldigt praktiskt om du kör en e-butik och vill se vad som köps av besökarna. Testa gratis en månad, se mer här>>>


PromikBook grundversion innehåller de ekonomiska verktygen du behöver för att effektivt driva din verksamhet: Fakturering Automatisk bokföring Reskontrahantering Dokumentbibliotek Grundversionen är helt gratis och kommer alltid att vara det. Ett konto skapar du enkelt på bara någon minut. Jag får bara rikta en liten varning. En av deras partner är PWC eller Price Water Cooper. Företaget som lurat skattebetalare i Sverige på nästan 100 miljarder kronor. Se mer på svt.se och aftonbladet.

SchysstaC

bokföringsprogram

 

Här ser du ett litet bokföringsprogram som ryms på en diskett eller usb. Endast 1.33Mb stort. Har alla de funktioner du behöver för att göra en enkel bokföring hemma, till föreningen eller det lilla företaget. Här finns både en rikssvensk standardmall med 75 konton, rikssvensk baskontomall 247 konton, finlandsvensk standardmall 75 konton och föreningsmall 22 konton. Du laddar ner en exe-fil och kör alltihop härifrån. Programmet uppdaterades senast december 2012.

Subscribe to RSS headline updates from:
Powered by FeedBurner

Dessa kan du ladda ner och använda antingen till hushållet eller den mindre firman

Bokis 6.1

Bokis kan provas gratis i tre bokföringsmånader

gratis bokforing
Gnucash.org
är ett helt gratis bokföringsystem liknande det gamla spcs. Du kan använda svenska mallar och överföra fakturor från andra program.

Varje transaktion måste debitera ett konto och andra krediter med ett lika stort belopp. Detta säkerställer böcker balansen: skillnaden mellan intäkter och kostnader exakt lika med summan av tillgångar och skulder.

jGnash är ett gratis program för dig som vill hålla reda på utgifterna. Du behöver Java 7 för att den skall kunna köras på windows. Kan skriva budget, rapportera, köra betalningspåminnelser, flera valutor, börsen, räkna vinst och mycket mer. Är dock på engelska så vill du ha något på svenska skall du hellre titta på smartbudget

 

Vill du gärna synas på denna sidan? Kontakta mig genom detta formulär
fakturan.nu
är en onlinetjänst där du fakturerar direkt via internet. Du har dock bara möjlighet att skriva 3 fakturor per månad gratis. Sedan kostar det betydligt mer än de andra möjligheter du kan se ovanför.
Gratis faktureringsprogram
från resultatkonsult
Schyssta C
gratis bokföringsprogram som får plats på en diskett. Inte mer än 1,3 Mbyte.
Gratis mallar till din bokföring

Tillväxtverkets:s sida om bokföring
Nutek har bytt namn till tillväxtverket.

här kan du läsa

Subscribe to RSS headline updates from:
Powered by FeedBurner


Bokföringsnämnden
ladda ner gratis böcker om bokföring.
Att föra bok
Att Föra Bok är BFNs handledning i bokföring. Den innehåller 32 fullmatade A4-sidor med råd och tips till nystartade företagare om hur en välskött bokföring bör se ut. Handledningen tar upp nyttan av en budget, hur en verifikation ska se ut och ordnas, grunderna i den löpande bokföringen, årsbokslut, årsredovisning, med mera. BFN har uppdaterat handledningen med avseende på de ändringar som skett i bokföringslagen och årsredovisningslagen och som gäller från 2007.
Vägledningar
Dessa kan du ladda hem och skriva ut eller beställa direkt från bokföringsnämnden helt gratis. Här hittar du vägledningar och mallar på bokföring, vad som skall finnas på en faktura, hur du gör avdrag, skatteintäkter och en hel del annat.
Gratis mallar från företagande.se>>>
Här hittar du

foretagsekonomi grund, Språk: Svenska
Serie: Företagsekonomi 100
Antal sidor: 144
Utg.datum: 2013-01-18
Upplaga: 14
Förlag: Liber
Dimensioner: 295 x 210 x 10 mm
Vikt: 404 g
SAB: Qbc,657
ISBN: 9789147099177
Företagsekonomi 100 Lösningar

En bra bok för dig som vill börja studera ekonomi. Mycket av grunderna hur du räknar ekonomiskt i ett företag idag. Mycket om de olika beteckningar du möter när människor pratar ekonomi. Som debet, kredet och så vidare.

hugin online
Ladda ner gratis årsredovisningar, bokföring o.s.v.
UNICELLS
snabbkurs i bokföring
skatteverkets
sida där du kan ladda ner gratis blanketter. Resultat och likviditetsbudget.

Valid XHTML 1.0 Transitional

support windows
Dela ut skrivare och mappar
Kommandot IPCONFIG
Länkar och tips angående windows vista
Så här installerar du ett nytt ljudkort
Trimma windows 7 för spel
enhetshanteraren Windows
Kortkommandon windows xp, vista och 7
Kortkommandon Internet Explorer
Så här återställer du ditt system i windows 7 till ett tidigare.
Att användas vid en misslyckad installation, borttappad fil och liknande
uppdateringar
tips, manualer

Trimma windows xp register för spel
Clean boot
Förkortningar nätverk
Logitech support
Re VID
Trådlöst nätverk
tcp/ip för routern
IT-support på svenska
bokföring
Bygg en speldator för 4000:-
vi visar alla delar du behöver samt hur du skruvar ihop den och får installerat windows
Grafikkort
Skype
Tangentbord
Tillbehör, batteri till din labtop
trådlöst nätverk
bredbandsbloggen.se
Se vad andra tycker om ditt bredband. Skriv vad du tycker om de olika bredbandsoperatörerna.
citrix
KVM switchar
Länka hit
Telefon-support
Webcam
IT support på dansk
Laptop från 1800 kronor
D-Link
Felsökning webbkameror
Möss
USB 3
Gratis
bokföringsprogram
Gratis Bingo online
Gratis gambling online
Gratis dating
Gratis karta Göteborg officemallar
Poker
Presenter
språklexikon
Gratis språk kurser
Antivirus
Download
Gratis poker bonus
Gratis på internet
Gratis film

Gratis telefoni och chatt
Gratis tidrapporteringssystem
Gratis TV
recept
Gratis översättningar och språk-kurser på nätet / Gratis antivirus / Grafikkort till den gamla speldatorn / Gratis Bokföring / Gratis film och tv / Bärbart från 1700:- / Tillbehör, laddare och batterier till din laptop / Windows 7 / Böcker om PC / Böcker om webbdesign / Böcker om nätverk