Outlook express Stäng av bifogade filer Flytta till ny dator förslag på komponenter till en billig speldator
Bygg datorn själv
Antivirus Böcker Drivrutiner

Så här förstorar du text och ikoner i windows

Många av oss som sitter mycket bakom skärmen kan behöva förstora ikoner och text för att klara av att läsa det som står på skärmen. Likadant om datorn du har med dig har en mycket mindre skärm. Du hittar hjälpmedels center i kontrollpanelen. Ännu enklare är om du använder windows tangenten plus tangenten u.

windowstangenten
Windows tangenten hittar du ofast mellan Ctrl och alt tangenten till vänster på tangentbordet. Håll ner windowstangenten och tryck ner bokstaven u.

här ser du hjälpmedelscenter

Här når du hjälpmedelscenter där du har massor med möjligheter att ställa in storlek på text, ikoner samt en hel del annat. Klicka "Gör information på skärmen lättare att se" och du får nästa möjlighet.

s?kmotorv?nlig hemsida

Du kan, till och med, få windows att läsa upp texten på skärmen för dig.

Du hittar fler kortkommandon här>>>