Så här kommer du ut på internet. Konfigurera din Internet Explorer.

n?tverksguidenFör att komma ut på internet behöver du konfigurera din webbläsare.

Börja med att öppna din IE(vi använder windows standardläsare här). Välj internet-alternativ.

v?lj LANSe till så att du inte har modem i rutan överst om du vill använda adsl.

Klicka på LAN

v?lj dettaVälj automatisk eller ingenting alls i dessa rutor. Oftast är det bättre att ta bort alla dessa inställningar då senare webbläsare burkar ordna dessa.

Nu skall du komma ut på internet om resten är som det skall vara. Du kan se på ditt nätverkskort att du har en anslutning genom att en lysdiod lyser. Likadant ditt adsl modem skall lysa på adsl och LAN eller network. När det sedan gäller din bredbandsrouter skall du ha en nätverkskabel mellan ditt bredbandsmodem och routern. På routern skall kabeln gå till WAN(på de flesta).

Vi samlar lite information om vad servicepack 1 skall förbättra på denna sidan.