Inställningar för din webbkamera från Logitech

På supporten får du ofta samtal från människor som tycker det är svårt att få in eller sända bild under samtal. Tar här upp några enkla inställningar du kan göra själv i programmet quickcam som du laddar ner från logitech

sa har far du fram quickcam med mojligheter att stalla in olika installningarFör att kunna ställa in din kamera rätt är du tvungen att öppna quickcam som du antingen laddar ner från Logitechs sida eller från den medföljande cd:n. När du installerat programmet och kameran dyker det upp en quickcam ikon nere i aktivitetsfältet. Högerklicka på ikonen och välj visa eller klicka på start och gå in i programmenyn som visas nedanför.

Du får då fram denna bilden. Klicka här >>> du kan aven na quickcam genom programmenyn