Här kommer ett tips för dig som vill kunna zooma in en ritning eller bild när du arbetar med autocad.

Så här ställer du in setpoint så att du kan använda scrollknappen som zoom i setpoint.

starta i denna andan
1.Börja med att öppna setpoint och klicka på allmän knapp 3

2.När du klickat allmän knapp 3 väljer du åtgärd annat och klickar på knappen "Välj funktion". I "Välj åtgärd" klickar du "oanvänd".

valj zooma in
Nu får du ännu några åtgärder som denna scrollknapp kan åstadkomma. Välj åtgärd "Zoom" till höger och du har helt plötsligt möjlighet att zooma in bilder, ritningar eller vad du vill. Mycket användbart i autocad.

OBS!!! Om det inte fungerar i AUTOCADse till att MBUTTONPAN är satt till "1".