Här kommer ett tips för dig som vill kunna zooma in en ritning eller bild när du arbetar med autocad.

Så här ställer du in setpoint så att du kan använda scrollknappen som zoom i setpoint.

Programinställningar för Quickcam

Det finns lite mer avancerade inställningar du kan göra på kameran. Det som kan tyckas lite märkligt i början är att du inte hittar vilken mapp stillbilderna eller filmerna du sparar hamnar i, var quickcam ikonen skall synas och så vidare.

Varför är min kamerabild suddig? Fokuserar inte eller återger inte färgerna ordentligt? Detta beror oftast på att man gjort inställningar på fel sätt och enklaste sättet att få tillbaka en bra bild är genom att klicka på "Återställ standardinställningarna" på avancerade inställningar. Det kan ändå vara bra att veta om denna fliken för programinställningar där du har möjlighet att välja mappför att lägga bilder och videoklipp i. Du har även möjlighet att dölja eller visa quickcam ikon i aktivitetsfältet denna vägen.

På supporten får du ofta samtal från människor som tycker det är svårt att få in eller sända bild under samtal. Tar här upp några enkla inställningar du kan göra själv i programmet quickcam som du laddar ner från logitech

sa har far du fram quickcam med mojligheter att stalla in olika installningar

På den sista fliken har du möjlighet att ställa in var du vill lägga dina stillbilder eller inspelade videosamtal. För att få detta att fungera bör du ha något videoinspelningsprogram på datorn som mediaplayer eller liknande.

En annan viktig inställning kan vara vilken e-post client du använder. Det vanligaste är ju Outlook express.

Du har även möjlighet att välja om quickcam skall visas som ikon nere i aktivitetsfältet.