Avancerade inställningar för din webbkamera från Logitech

Vill du spegelvända bilden eller fokusera lite annorlunda klickar du på den tredje fliken, avancerade inställningar.

Oftast fungerar kameran bäst med de förinställda konfigurationerna men ibland kan man även ha nytta av andra inställnngar om grafikkortet kanske inte klarar ljuset eller för att du vill filma lite annorlunda.

På supporten får du ofta samtal från människor som tycker det är svårt att få in eller sända bild under samtal. Tar här upp några enkla inställningar du kan göra själv i programmet quickcam som du laddar ner från logitech

har kan du stalla in tilt, och mycket mer

Du kan även på den tredje fliken välja vilken kamera du skall använda till webcam. Du hittar denna inställning längst ned på sidan. Har du en annan kamera installerad sedan förut kan det vara på sin plats att avinstallera denna i kontrollpanelen.

Här har du även möjlighet att ställa in exponering och motljuskompensation. Någonting som kan användas om man sitter vid ett fönster eller den du pratat med tycker ljudet är för högt eller lågt.

På den sista fliken kan du välja inställningar för programmet Quickcam. Som att välja var du skall lägga bilder, filmer och så vidare.

Se mer här>>>

Vi skall nu titta på inställningar för ljud och mikrofon