Det händer att installationen av ditt program för att ställa in mus eller tangentbord saknar flikar för mus och tangentbord. Visar här en metod för att få ordning på ditt problem.

För att få ordning på din setpoint börjar du med att stänga av programmet. Ikonen för setpoint är en grön ikon med mus och tangentbord som du hittar i aktivitets fältet. Du högerklickar på din ikon för setpoint i aktivitets fältet och väljer avsluta. ikonen till setpoint i aktivitetsfaltet .Sedan döper du om en fil i mappen drivers under system32 i windows mappen.

starta i denna andan För att hitta windows mappen är det enklast att klicka start och kör.

Här skall vi sedan skriva in ett kommando som ser ut så här:

%windir% som tar dig till windows mappen.

Skriv %windir% och klicka sedan OK.

valj zooma in
I windows mappen dubbelklickar du på foldern system32.

hitta drivers mappen
Här dubbel klickar du på mappen drivers.

har skall du hitta en fil att dopa om
Du skall nu döpa om filen wdf01000.sys till wdf01000.bak. Detta gör du genom att högerklicka på filen och välja byt namn. När detta är klart tar du helt enkelt och installerar om setpoint. Detta brukar ge resultat.