Inställningar för ljud som högtalare och mikrofon på din webbkamera från Logitech

När du inte kan prata med eller höra din kontakt i headset och högtalare handlar det oftast om att du inte valt rätt enhet för mikrofon eller högtalare. Detta kan du ställa in på fliken för ljud.

Tänk på att du oftast har en mikrofon i kameran från Logitech och att denna väljs först när du installerar quickcam. Så du får kika både i ditt chatprogram plus under fliken ljud i programmet.

På supporten får du ofta samtal från människor som tycker det är svårt att få in eller sända bild under samtal. Tar här upp några enkla inställningar du kan göra själv i programmet quickcam som du laddar ner från logitech

sa har far du fram quickcam med mojligheter att stalla in olika installningarHar du flera ljudkort i datorn kan det vara på sin plats att titta på vilket ljudkort och mikrofon du valt när något inte fungerar. Högst upp på denna bilden hittar du valet av mikrofon. Sitter du med headset som är kopplat till ditt ljudkort kan det vara på sin plats att välja ljudkortet i datorn istället för mikrofonen på din webbkamera.

Längst ner har du även möjlighet att välja högtalare för din chatt. Det är likadant här. Har du kopplat in ditt headset i datorns ljudkort kan det vara bättre att välja headsetet här.

Vi skall nu titta på inställningar för avancerade inställningar