På den första fliken under inställningar i quickcam har du möjligheter att slå till eller av såkallad "facetracking".

Med facetracking menas att kameran följer dina rörelser och håller ditt ansikte i centrum.

Här kan du även zooma in eller vrida på kameran för att fotografera eller spela in.

Andra inställningar du kan göra är ljusstyrka, kontrast, färgintensitet och vitbalans.

Kom ihåg att du har en knapp för att återställa standardinställnngarna längst ner här om du skulle göra fel.

klicka pa kugghjulenNär du klickat på Visa får du fram Quickcam programmet med vilket du kan ställa in olika parametrar.

Klicka på kugghjulen nästan längst ner på det verktyg du får fram.

Du får nu fram programmet för inställningar. Den viktigaste knappen här är återställ standardinställningar om du skulle göra fel på något ställe. Denna knapp gör det enkelt för dig att återställa tillstandard igen. har kan du stalla in tilt, och mycket mer