En vanlig fråga på supporten är hur du återställer din ipad efter att ha förlorat lösenord.

Garanti | Index | Ipad | Iphone | Kortkommandon

Många har glömt att göra en backup av ipaden och inte provat att synkronisera den. När du skriver fel lösenord tillräckligt många gånger får du en inaktiv skärm som talar om för dig att ipaden är inaktiv i ytterligare fem minuter. Gör du om samma misstag får du vänta ännu längre. Det enda du kan göra nu är helt enkelt att installera om systemet.

Detta gör du på följande sätt.

1. Installera itunes på din dator(om du inte redan har det). Du laddar ner det från www.apple.com/itunes/download/.

2. Kolla att du har kontakt mellan datorn med itunes och din ipad genom att koppla in medföljande usb sladd till en usb port på datorn och din ipad. Ser du en reaktion från datorn är allt o.k.

3. Stäng av din ipad genom att trycka på knappen uppe i högra hörnet(power/sleep). Koppla ur alla sladdar på din ipad.

4. Starta itunes på datorn. Tryck ner hemknappen(den runda längst ned på din ipad) och medan du håller denna nedtryct sticker du in sladden igen i din ipad.

5. Du skall nu få en reaktion från din dator och i itunes skall du nu se din ipad under arkiv enheter-> synkronisera.

klicka settings
Nu startar itunes en återställning och laddar in en ny version av din ios i din ipad. Du ser positionen på de olika knapparna på bilden nedanför.

home och power/sleep knappen

atteridriftstid 	Upp till 10 timmar
Cellulär teknik 	3G, 4G
Cellulära protokoll 	GSM, UMTS, EDGE, CDMA 2000 1X EV-DO Rev. A, HSPA, HSPA+, LTE, DC-HSDPA, CDMA 2000 1X EV-DO Rev. B
Dimensioner (BxDxH) 	13.47 cm x 0.72 cm x 20 cm
Display 	7.9" IPS TFT - LED-bakgrundsbelysning - 1024 x 768 ( 163 ppi ) - Multi-Touch
Färg 	Vit och silver
HD-videoinspelning 	1080p
Kamera 	5 Megapixel bakre + 1,2 megapixel fram
Lagring 	32 GB
Operativsystem 	Apple iOS 6
Plats 	A-GPS/GLONASS
Processor 	Apple A5 ( Dubbelkärnig )
Produktbeskrivning 	Apple iPad mini Wi-Fi + Cellular - surfplatta - iOS 6 - 32 GB - 7.9" - 3G, 4G
Stillbildsformat som stöds 	GIF, JPEG, TIFF, PPT, PPTX
Textformat som stöds 	DOCX, PDF, TXT, RTF, DOC, HTML
Tillverkarens garanti 	1 års garanti
Trådlös anslutning 	802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.0
Typ av produkt 	Surfplatta
Vikt 	312 g
2437:-
Apple iPad mini, 32GB, WiFi, 7,9", vit
handla nu

En liten händig ipad för dig som vill ha något hanterbart med i väskan. Här får du en fantastisk bildskärm på 2048x1536 upplösning, en duktig kamera på 5 Mp, möjlighet att spela in film, prata med vänner,kollegor via skype och rapportera, bokföra, eller hålla kontoret nära. Som de andra ipads har du trådlöst nätverk, bluetooth med vilken du styr allt hemma, möjlighet att ansluta till andra enheter med USB samt mycket annat.

Operativsystem 	Microsoft Windows 8 64-bit Edition
                  Systemtyp 	Ultrabook
                  Anslutningar & Utökning
                  Gränssnitt 	Telefon/mikrofonkombinationsjack
                  3 x USB 3.0
                  Mini-VGA
                  HDMI
                  LAN
                  Minneskortsläsare 	Ja ( SD-kort, MultiMediaCard )
                  Batteri
                  Kapacitet 	70 Wh
                  Teknik 	8-cells litiumpolymer
                  Display
                  Bildkvot 	16:9
                  Bredskärm 	Ja
                  Egenskaper 	Bländskydd, 60 % NTSC-färgskala
                  LCD-bakgrundsbelysningsteknik 	LED-bakgrundsbelysning
                  Typ 	15.6" - IPS
                  Upplösning 	1920 x 1080 ( Full HD )
                  Diverse
                  Egenskaper 	Systemlösenord, Intel Anti-Theft Technology (iAT), ASUS Super Hybrid Engine II
                  Färg 	Aluminum with dark brown hairline
                  Inkluderade tillbehör 	Fodral
                  Inmatning
                  Egenskaper 	Inbyggt numeriskt tangentbord, illuminering
                  Typ 	Tangentbord, pekplatta
                  Kommunikation
                  Nätverksgränssnitt 	Gigabit Ethernet
                  Trådlös 	802.11n, Bluetooth 4.0
                  Lagring
                  Gränssnitt 	Serial ATA-600
                  Hårddisk 	128 GB SSD
                  Hårddisk (sekundär) 	128 GB SSD - Serial ATA-600
                  Ljud & Video
                  Grafikprocessor 	NVIDIA GeForce GT 650M - 2 GB GDDR5 SDRAM
                  Kamera 	Inbyggd webbkamera
                  Ljud 	Högtalare , mikrofon
                  Ljudfunktioner 	ASUS SonicMaster, ASUS Bang & Olufsen ICEpower
                  Minne
                  Antal uttag 	1
                  Hastighet 	1600 MHz
                  RAM 	8 GB ( 1 x 4 GB + 4 GB (lödd) )
                  Teknik 	DDR3 SDRAM
                  Tomma kortplatser 	0
                  Mått och vikt
                  Bredd 	38 cm
                  Djup 	25.4 cm
                  Höjd 	1.97 cm
                  Vikt 	2.16 kg
                  Processor / Chipuppsättning
                  64-bitars datorkapacitet 	Ja
                  Antal kärnor 	Fyrkärnig
                  Chipuppsättning 	Mobile Intel HM77 Express
                  CPU 	Intel Core i7 (3:e gen.) 3612QM
                  Växelströmsadapter
                  Inmatning 	AC 120/230 V ( 50/60 Hz )
                  Utmatning 	90 Watt , 19 V , 4.74 A  9345:-
Apple Mac mini - Core i5 2,8 GHz - 8 GB - 1 Tb
handla nu

Tänk dig en värstingdator som inte är större än en ipad. Denna ger dig allt du behöver för att installera allt från server till mediadator.