Några tips och trix för ditt gamla mailprogram OUTLOOK EXPRESS

Lägger här upp några vanliga frågor vi fått från drivrutiners eller it-supports forum på outlook express. OBS! Idag används mestadels Live mail och den är lite annorlunda. Jag skriver att par tips här>>>

Spam är något som ökar explosionsartat idag och vi föreslår dig att stänga av bifogade filer i ditt mailprogram. Ett vanligt sätt att lägga beslag på din dator är genom att skicka en trojan via bifogade filer och du får plötsligt problem du inte kunnat drömma om. Vi tar bort meddelandet från datorn för att inbilla spammaren att du fortfarande tar emot meddelandet. Spärrar du adressen kommer spammaren snart att byta mailadress och du får återigen spam.

Så här stänger du av för bifogade filer i outlook express
sökmotorvänlig hemsida

Stäng av för bifogade filer i din outlook express genom att välja meny meddelande, skapa ny e-post regel

Så här stänger du av för bifogade filer i outlook express
sökmotorvänlig hemsida

markera "där meddelandet har en bifogad fil" och i rutan under markera "ta bort det" eller "ta bort det från servern" vilket är en ännu effektivare åtgärd .
En enkel säkerhetsåtgärd som kommer att spara en väldig massa arbete.