Ibland känner inte setpoint igen de spel du har installerat och då får du gå in i avancerade inställningar och lägga dit dem själv .

starta i denna andan
1.Börja med att öppna setpoint och klicka på spelinställningar. Fliken med en schackpjäs.

2.klicka sedan på avancerade spelinställningar nere till höger..

valj zooma in
3. Här klickar du på knappen "bläddra" för att gå till startfilen till spelet. Brukar vara en exe fil som ligger i spelprograms mappen.

utforskaren
Du får nu fram en utforskare där du bläddrar dig fram till mappen med startfilen för spelet och markerar denna.

spelet i setpoint
Nu skall det spel du valt dyka upp i identifierade spel uppe till höger och nu har du möjlighet att göra inställningar för just detta spel. Som känslighet, hastighet och så vidare.

Så här gör du för att aktivera meddelandefunktionen i windows xp.

1. Klicka Start->kontrollpanel

2. Dubbelklicka ljud och ljudenheter.

3. Klicka på ljudfliken

4. Klicka på Ljudtema menyn och välj Logitech setpoint.

5. Välj vilket ljud du vill ha för varje händelse nedanför.

6. Klicka på knappen o.k och du skall nu ha aktiverat ljud för de olika händelserna i ditt spel.