Skriver här några tips för dig som vill använda de avancerade inställningarna i setpoint för spel.

Så här ställer du in setpoint så att meddelande funktionen talar om för dig när någonting händer.

starta i denna andan
1.Börja med att öppna setpoint och klicka på spelinställningar. Fliken med en schackpjäs.

2.klicka sedan på avancerade spelinställningar nere till höger..

valj zooma in
Här markerar du "aktivera meddelande funktionen" nere till vänster och det skall pipa till när något är på G i ditt spel.

För att nu få windows xp att förstå denna fumktion måste du även aktivera detta i windows. Se högra spalten.

Så här gör du för att aktivera meddelandefunktionen i windows xp.

1. Klicka Start->kontrollpanel

2. Dubbelklicka ljud och ljudenheter.

3. Klicka på ljudfliken

4. Klicka på Ljudtema menyn och välj Logitech setpoint.

5. Välj vilket ljud du vill ha för varje händelse nedanför.

6. Klicka på knappen o.k och du skall nu ha aktiverat ljud för de olika händelserna i ditt spel.