För att spara cookies,lösenord och favoriter i Firefox gör du så här

I firefox sparar man väldigt ofta lösenord och favoriter. Det kan många gånger spara tid om du lägger dessa på ett annat ställe för att sedan återskapa dem efter en ominstallation, formatering eller byte av dator. Vi skall visa hur du gör här.

Kommandot du skall använda för att hitta dina inställningar, favoriter och cookies i Firefox är win+R+"%APPDATA%\Mozilla\Firefox\Profiles\"

Med win menar vi windowstangenten nere till vänster på tangentbordet, du trycker alltså ner denna och medan du håller den nere trycker du på bokstaven R för att sedan skriva in det som står mellan "och".

windowstangenten hittar du nere till vanster

hogerklika och valj egenskaper

När du trycker win+R får du denna ruta, skriv in %APPDATA%\Mozilla\Firefox\Profiles\ klicka på o.k och du hamnar i en mapp för firefox cache i windows explorer

dedikerad till readyboost

Du stänger nu ner Firefox, kopierar mappen till en annan hårddisk, USB eller till en dvd/cd. För att nu få tillbaka dessa inställningar i din nya firefox är du tvungen att döpa om profilen till samma namn som på den nya installationen för att få det fungera. Du kopierar då tillbaka hela mappen från din backup. Starta sedan din nya Firefox och det bör fungera.

Här följer fyra saker du kan göra nästan omedelbart efter installationen för att få din windows 7 bättre lämpad för spel.

Deaktivera den inbyggda sökfunktionen i windows 7>>>

Använda ett USB-minne för att öka prestandan>>>

Slå ifrån Aerofunktionen på ditt skrivbord och animationer >>>

Dra ner på effekter för att spara prestanda>>>

Kortkommandondon windows 7, vista och XP

Du hittar fler tips på mydigitallife.info>>>

support windows
Dela ut skrivare och mappar
Kalibrera skärmen
Kommandot IPCONFIG
Länkar och tips angående windows vista
Så här installerar du ett nytt ljudkort
Trimma windows 7 för spel
enhetshanteraren Windows
Kortkommandon windows xp, vista och 7
Kortkommandon Internet Explorer
Så här återställer du ditt system i windows 7 till ett tidigare.
Att användas vid en misslyckad installation, borttappad fil och liknande
uppdateringar
tips, manualer

Trimma windows xp register för spel
Clean boot
Förkortningar nätverk
Logitech support
Re VID
Trådlöst nätverk
tcp/ip för routern
IT-support på svenska
bokföring
Bygg en speldator för 4000:-
vi visar alla delar du behöver samt hur du skruvar ihop den och får installerat windows
Grafikkort
Skype
Tangentbord
Tillbehör, batteri till din labtop
trådlöst nätverk
bredbandsbloggen.se
Se vad andra tycker om ditt bredband. Skriv vad du tycker om de olika bredbandsoperatörerna.
citrix
KVM switchar
Länka hit
Telefon-support
Webcam
IT support på dansk
Laptop från 1800 kronor
D-Link
Felsökning webbkameror
Möss
USB 3
Gratis
bokföringsprogram
Gratis Bingo online
Gratis gambling online
Gratis dating
Gratis karta Göteborg
gratis kondomer officemallar
Poker
Presenter
språklexikon
Gratis språk kurser
Antivirus
Download
Gratis poker bonus
Gratis på internet
Gratis film

Gratis telefoni och chatt
Gratis tidrapporteringssystem
Gratis TV
recept
Gratis översättningar och språk-kurser på nätet