Så här ber du någon om fjärrhjälp i windows 7

Ibland händer det du har ett problem som inte ens du klarar av. Har du någon fena på windows i bekantskapskretsen som inte har möjlighet att besöka dig kan du be om fjärrhjälp istället. Det vill då säga att din bekant loggar in i din dator från sin egen. Denna person kan då sitta nästan var som helst för att konfigurera din windows.

För att bjuda in någon att hjälpa dig med datorn använder du windows fjärrhjälp.

hogerklicka datorn

Du börjar med att gå in i kontrollpanelen och här klicka system.

hogerklicka datorn

prestanda installningar

Varefter du klickar på felsökning.

sa har byter du sprak pa tangentbordet
Och därefter åtgärdscenter.

skaffa hjalp fran annan

Klicka sedan på "skaffa hjälp från någon du känner" uppe till höger.

bjud in

Och sedan på "Bjud in någon att hjälpa dig".

skicka inbjudan

Du kan nu välja på att skicka inbjudan med html, textmail eller ansluta på ditt lokala nätverk. Kom ihåg att denna åtkomst får bara göras till människor du verkligen är bekant med.