Så här återställer du ditt system från en tidigare version i windows 7

Ibland händer det att man tappar bort en fil, genväg och andra saker i sitt system. Det kan då vara en bra idé att utnyttja återställning i sitt operativsystem. Det gör du genom att högerklicka på datorn du kan även använda den disken du vet filen, genvägen eller något annat fanns på. Kan också vara bra att ta till om något gick galet efter en installation eller virusangrepp.

Du börjar med att öppna filhanteraren eller windows explorer genom att klicka på ikonen eller helt enkelt genom att pressa windowstangenten + E. Jag visar dig var du hittar windowstangenten här>>>

Windowstangenten håller du nere samtidigt som du trycker bokstaven E och öppnar då filhanteraren för att sedan klicka på Dator eller c-disken.

hogerklika och valj egenskaper

Du använder alltså den högra knappen på musen efter att fört muspekaren över Dator eller c-disken( Lokaldisk (C:)) och väljer "Återställ tidigare versioner"

dedikerad till readyboost

Du får nu fram alternativ för återställning. Oftast har du en aning om när du fick problem och kan därför återställa disk eller dator till en tidpunkt innan problemet uppstod. Du klickar då på tidpunkten innan problem och väljer knappen "Återställ" nedanför till höger. Här finns även möjlighet att kopiera eller öppna och se om det var den återställningen du vill ha. Denna metod kan ge dig mindre sömnlösa nätter när dina favoritprogram, bilder eller något annat försvunnit.