Så här ordnar du den gamla menyn i windows 8

Många är irriterade över metro ui som är det nya gränssnittet i windows 8. Du kan visserligen få tillbaka knappen med uppdateringen till 8.1 men du har fortfarande inte någon meny. Ett sätt är att ladda ner classic shell alternativt konfigurera en egen startmeny så här.
Kortkommandon windows 8

dolda objekt
Till att börja med skall du öppna filhanteraren(explorer), använda menyn visa och kryssa i dolda objekt här. Nu har du möjlighet att hitta c:\användare\ditt användarnamn\Appdata\Roaming\Microsoft\Windows\Start meny .

hogerklicka aktivitetsfalt
När du är färdig med dolda objekt får du högerklicka på aktivitetsmenyn längst ner på skrivbordet och välja egenskaper.

markera startmeny
Du har även möjlighet att lägga till många andra verktygsfält du vill ha i ditt aktivitetsfält.

startmeny i windows 8
Du får nu en startmeny i aktivitetsfältet och har möjlighet att lägga till alla genvägar du behöver här.

Du kan läsa mer på technet.microsoft.com

The Easiest Way to Move to a New PC! Limited Time Offer: Save 15% on PCmover Professional
PCMover gör allt så mycket enklare när du skall flytta ditt system till en ny dator

Permanently erase your data for complete protection with SafErase! Get 15% off until 3/31/14
Se till att få bort allt på din dator innan du säljer den