Tiden med oulook express är förbi

Nu är det windows livemail som gäller. Du hämtar den gratis från kontrollpanelen eller microsofts webbplats>>>

Du har även en ny version av outlook tillgänglig. Denna kopplar ihop din dator med cloud, skype eller office 365. Det vill säga du sparar och skickar alla dina mail, dokument och filer från en server på nätet. Du får den tillsammans med office 365

Annars har du även windows mail 2011 till windows 7 och windows mail 2012 till windows 8 tillgänglig helt gratis. Du får denna tillsammans med windows essentials

Hämta dem ute på http://windows.microsoft.com/sv-se/windows-live/

Sedan får du konfigurera din mailklient beroende på vilken internetoperatör du använder. Det skiljer sig en del. Du hittar instruktioner på support.

Se mer här>>>

Några andra länkar som kan vara bra att ha.

Så här raderar du skräpmail från servern. Se mer på bredbandsbloggen.se>>>

Så här konfigurerar du mail på windows vista och 7 med tele2 nästan likadant för windows 8.

office 365 med outlookOffice 365 med allt 5 användare behöver

Koppla upp dig till nätet och få tillgång till allt du kan behöva för din verksamhet, hemmet, studierna eller redigering.
Office 365 omfattar de senaste versionerna av de välbekanta Office-programmen plus molntjänster så att du kan använda Office var och när du vill. Du behöver bara logga in för att komma åt dina filer, program och inställningar i Office. Office 365 är tillgängligt som en årsprenumeration. Det senaste från Office. Office 365 Home Premium omfattar de senaste versionerna av de välbekanta Office-programmen plus molntjänster så att du kan använda Office var och när du vill. Du behöver bara logga in för att komma åt dina filer, program och inställningar i Office. De senaste versionerna av dina favoritprogram plus molnbaserade tjänster som Skype och SkyDrive på upp till 5 PC-datorer, Windows 8-surfplattor och Mac-datorer.
- Office för hela hushållet på upp till 5 PC-datorer, Windows 8-surfplattor eller Mac-datorer. - De senaste versionerna av: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote2, Publisher2 och Access. - Ytterligare 20 GB lagringsutrymme på SkyDrive (totalt 27 GB) för åtkomst till dina dokument överallt. - 60 minuter Skype™-samtal per månad till telefoner i över 40 länder. - En enkel årlig prenumeration för hela hushållet med automatiska uppgraderingar så att du alltid är uppdaterad med de senaste funktionerna och tjänsterna.