Har du problem med USB enheter? Windows upptäcker inte den USB enhet du sticker in i USB porten kan du behöva göra en Re VID.

Enklaste sättet att få windows att reagera på USB enheter igen är att gå in i kontrollpanel och ta bort enheter under USB root hub men har du många här är du tvungen att gå in i registret.

Gå in i registret med regedit genom att klicka start->kör skriv "regedit" och klicka ok

Klicka sedan på + tecknet vid HKEY_LOCAL_MACHINE

Klicka på + tecknet vid SYSTEM

Klicka på + tecknet vid CurrentControlSet

Klicka på + tecknet vid Enum

Klicka på + tecknet vid USB

Ta bort alla VID

Du måste först högerklicka på VID och välja rättigheter, markera fulla rättigheter för alla och system. Detta måste du göra för VID och undermappar. Sedan kan du ta bort VID.
Starta om datorn utan USB enheter. Gå in i enhetshanteraren. Avinstallera alla USB chipset under USB root hub. Avinstallera alla, vänta, windows vill lägga till USB enheter, stäng av datorn. Starta om datorn och stoppa bara i de USB enheter du vill testa.