Här ger vi en liten anvisning på hur du hittar de olika egenskaperna för ditt system .

När du ringer supporten kan det vara bra att ha lite koll på hur ditt system ser ut. Framförallt viken servicepack du har i ditt system. Denna hittar du genom att öppna kontrollpanel. Kontrollpanelen öppnar du enklast genom att klicka start ->inställningar->kontrollpanel. Här finns två ställen du kan gå in för att kolla ditt system. En väg kan vara genom att klicka meny Hjälp->Om windows. Ett annat kan vara genom att dubbelklicka på ikonen system. För att få fram dessa möjligheter klickar "växla till klassisk läge" om du inte redan har detta. Denna knapp hittar du oftast uppe till vänster i kontrollpanelen.

Du kan även använda windowstangenten plus break uppe till höger på ditt tangentbord. Vi visar dessa tangenter och flera kortkommandon från tangentbordet här>>>

har hittar du egenskaper for ditt systemHär är vi redan i klassiskt läge och klickar på menyn hjälp och sedan om windows. Här kan du sedan se vilka servicepackar du har i ditt system. Supporten ber dig oftast att ladda ner senaste servicepack om du inte har denna redan.

ett annat satt att titta pa systemEtt annat sätt kan vara genom att dubbelklicka på ikonen system i kontrollpanelen. Denna ikon använde vi också när vi tittade på enhetshanteraren.

p>windowstangenten Med hjälp av windowstangenten plus break ser du samma sak. Denna metod fungerar för de flesta windowsversioner. Ovanför ser du windowstangenten.

breaktangentenBreaktangenten hittar du oftast uppe till höger på ditt tangentbord. Många gånger ihop med din pausetangent.