Så här ansluter du till ett trådlöst nätverk på windows Vista

På supporten får vi många frågor angående ansluta till trådlöst nätverk och här är en liten genomgång. Vista är faktiskt hyggligt enkel att hitta i när det gäller trådlöst. Du kan komma hit både genom Ikonen nätverk i aktivitets-fältet längst ner i fönstret eller genom nätverk i kontrollpanelen.

Att ansluta till ett trådlöst nätverk i Windows Vista

anslut via ikonen i aktivitetsfaltet
1. klicka på nätverksikonen längst ner i aktivitetsfältet. Du skall nu få fram en bild som liknar denna. Klicka på länken "Anslut till trådlöst nätverk" och nästa bild dyker upp. sa har ansluter du tradlost natverk
Då dyker detta fönster upp. Välj det trådlösa nätverk du vill ansluta till. Använder du en trådlös router är namnet på routern SSID i det trådlösa nätverket.
klicka pa pilen mellan
Klicka nu på det röda krysset mellan noderna (om du inte är ansluten).
reparerar
Vista försöker nu reparera anslutningen och om detta lyckas skall resultatet se ut så här.

anslten till tradlost natverk

Ansluta till ett trådlöst nätverk med windows xp>>>
Så här ansluter du till ett trådlöst nätverk med windows xp och windows zero configuration utility.