Vi samlar här ihop en sida med tips angående windows vista

SP1 för vista på svenska är på G. Vi har märkt att första versionen är buggig bland annat när det gäller trådlöst nätverk och sov funktionen. Det händer att windows hänger sig om du skall spela upp en dvd efter att den varit i viloläge. Andra saker kan vara att den helt enkelt inte klarar av att hantera hårddisken, USB eller liknande. Vi har samlat några av dessa problem som, enligt Microsoft, skall vara borta med servicepack 1.

http://support.microsoft.com/kb/928135
A USB device may no longer work correctly after Windows Vista resumes from sleep or from hibernation
http://support.microsoft.com/kb/928631
Error message when you try to put a Windows Vista-based computer to sleep or into hibernation: "STOP 0x000000FE BUGCODE_USB_DRIVER"
http://support.microsoft.com/kb/930568
Error message when you put a Windows Vista-based computer to sleep while a PPP connection is active: "STOP 0x0000009F"
Various problems may occur after you disconnect a PCMCIA storage device when a Windows Vista-based computer is asleep

Här är andra sidor du kan hitta mer information om windows vista

är en svensk sida med många tips för windows vista. Rekommenderas.

WindowsReinstall.com - Vista, XP, 2000, 98 Install, reinstall and repair guides
är en sida och community som tar upp detta med problem vid installation, uppgradering o.s.v. på alla windows system

Du hittar exempel på många vista tweaks hos ajuan online

Kortkommandon för windows vista
Spara handleden med några av alla de kortkommandon du kan använda i Vista.

support windows
Dela ut skrivare och mappar
Kalibrera skärmen
Kommandot IPCONFIG
Länkar och tips angående windows vista
Så här installerar du ett nytt ljudkort
Trimma windows 7 för spel
enhetshanteraren Windows
Kortkommandon windows xp, vista och 7
Kortkommandon Internet Explorer
Så här återställer du ditt system i windows 7 till ett tidigare.
Att användas vid en misslyckad installation, borttappad fil och liknande
uppdateringar
tips, manualer

Trimma windows xp register för spel
Clean boot
Förkortningar nätverk
Logitech support
Re VID
Trådlöst nätverk
tcp/ip för routern
IT-support på svenska
bokföring
Bygg en speldator för 4000:-
vi visar alla delar du behöver samt hur du skruvar ihop den och får installerat windows
Grafikkort
Skype
Tangentbord
Tillbehör, batteri till din labtop
trådlöst nätverk
bredbandsbloggen.se
Se vad andra tycker om ditt bredband. Skriv vad du tycker om de olika bredbandsoperatörerna.
citrix
KVM switchar
Länka hit
Telefon-support
Webcam
IT support på dansk
Laptop från 1800 kronor
D-Link
Felsökning webbkameror
Möss
USB 3
Gratis
bokföringsprogram
Gratis Bingo online
Gratis gambling online
Gratis dating
Gratis karta Göteborg
gratis kondomer officemallar
Poker
Presenter
språklexikon
Gratis språk kurser
Antivirus
Download
Gratis poker bonus
Gratis på internet
Gratis film

Gratis telefoni och chatt
Gratis tidrapporteringssystem
Gratis TV
recept
Gratis översättningar och språk-kurser på nätet