Vi samlar här ihop en sida med tips angående windows vista

SP1 för vista på svenska är på G. Vi har märkt att första versionen är buggig bland annat när det gäller trådlöst nätverk och sov funktionen. Det händer att windows hänger sig om du skall spela upp en dvd efter att den varit i viloläge. Andra saker kan vara att den helt enkelt inte klarar av att hantera hårddisken, USB eller liknande. Vi har samlat några av dessa problem som, enligt Microsoft, skall vara borta med servicepack 1.

http://support.microsoft.com/kb/928135
A USB device may no longer work correctly after Windows Vista resumes from sleep or from hibernation
http://support.microsoft.com/kb/928631
Error message when you try to put a Windows Vista-based computer to sleep or into hibernation: "STOP 0x000000FE BUGCODE_USB_DRIVER"
http://support.microsoft.com/kb/930568
Error message when you put a Windows Vista-based computer to sleep while a PPP connection is active: "STOP 0x0000009F"
Various problems may occur after you disconnect a PCMCIA storage device when a Windows Vista-based computer is asleep

Här är andra sidor du kan hitta mer information om windows vista

är en svensk sida med många tips för windows vista. Rekommenderas.

WindowsReinstall.com - Vista, XP, 2000, 98 Install, reinstall and repair guides
är en sida och community som tar upp detta med problem vid installation, uppgradering o.s.v. på alla windows system

Du hittar exempel på många vista tweaks hos ajuan online

Kortkommandon för windows vista
Spara handleden med några av alla de kortkommandon du kan använda i Vista.

support windows
Dela ut skrivare och mappar
Kalibrera skärmen
Kommandot IPCONFIG
Länkar och tips angående windows vista
Så här installerar du ett nytt ljudkort
Trimma windows 7 för spel
enhetshanteraren Windows
Kortkommandon windows xp, vista och 7
Kortkommandon Internet Explorer
Så här återställer du ditt system i windows 7 till ett tidigare.
Att användas vid en misslyckad installation, borttappad fil och liknande
uppdateringar
tips, manualer

Trimma windows xp register för spel
Clean boot
Förkortningar nätverk
Logitech support
Re VID
Trådlöst nätverk
tcp/ip för routern
IT-support på svenska
bokföring
Bygg en speldator för 4000:-
vi visar alla delar du behöver samt hur du skruvar ihop den och får installerat windows
Grafikkort
Skype
Tangentbord
Tillbehör, batteri till din labtop
trådlöst nätverk
bredbandsbloggen.se
Se vad andra tycker om ditt bredband. Skriv vad du tycker om de olika bredbandsoperatörerna.
citrix
Mobilt bredband till fast pris. Surfa obegränsat till ett fast pris.
KVM switchar
Länka hit
Telefon-support
Webcam
IT support på dansk
Laptop från 1800 kronor
D-Link
Felsökning webbkameror
Möss
USB 3
Hälsa
Cykellänkar
Ginseng
Recept
Skagen
Vädret
cykelsemester i Danmark
Kondomer
Här hittar du bästa kondomen och i alla storlekar
pilgrimsvandring el camino
Detta är pilgrimage de compostela
Tai Chi
Lediga arbeten
Ansökan
chefsyrken
vården
hyr din arbetsgivare
bemanningsföretag
eget företag
Gör pengar på din hemsida
IT
sommarjobb
starta en webshop Nu kan du sätta upp din egen e-butik för 500 kronor per år utan att koda.Enkelt,användarvänligt och med full support. Se mer här>>>
Gratis
gratis annonser
bokföringsprogram
Gratis Bingo online
Gratis gambling online
Gratis dating
Gratis karta Göteborg
gratis kondomer
Lägg till din hemsida
Lägg till hemsida om resor
officemallar
Poker
Presenter
språklexikon
Gratis språk kurser
Gratis e-butik
Hyr ut ditt rum -annonsera gratis
Antivirus
Download
Gratis mobilt bredband
Gratis photoshop
Gratis poker bonus
Gratis på internet
Gratis film
Gratis iPhone 4
marknadsföring
Gratis telefoni och chatt
Gratis tidrapporteringssystem
Gratis TV
recept
Gratis översättningar och språk-kurser på nätet
Gratis webbhotell
Gratis webshop
HemsidaBildbehandling
Blog en enkel applikation för dig som bara vill skriva budget
billiga svenska webbhotell för dig som är nybörjare
Cubecart lätthanterlig, snygg liten butik för nybörjaren
Dedikerad serverFlash
Gratis hemsidaGratis länkbyten Head-taggen
HTML-skolan InkomsterLunarpages
Mambo open source WebbhotellWebbhotell med gratis webbshop
vi jämför priser på domäner -köp din domän från 1 krona
översättning av hemsida
Vill du nå ut till fler bör du översätta din hemsida. Vi översätter från och till engelska, danska och flera andra språk.
Marknadsföring, pressrelease för din hemsida Använd nyhetsbrev och media för att få din sida känd