Har du problem med att ansluta dig till ett trådlöst nätverk som är säkrat med wpa2 behöver du troligen hämta en uppdatering.

Wpa2 uppdateringen hämtas inte automatiskt med windows xp och du tvingas därför gå ut på microsoft.se och hämta denna manuellt.

Viktigt! Om du installerar denna uppdatering på en dator, som använder MUI (Multilingual User Interface), ändras språket i användargränssnittet till engelska. Du kan lösa problemet genom att göra så här: Packa ut filen i en mapp med hjälp av kommandoprompten. Kommandoprompten får du fram genom start->kör "cmd" och klicka ok. I kommandoprompten skriver du
"WindowsXP-KB917021-v3-x86-LanguageCode.exe /x" och pressar enter.

Välj en mapp, när du blir bedd om att ange en destinationsmapp, klicka därefter på OK.
Kopiera filen Sprunnnn.dll till mappen %systemroot%\System32\Mui\nnnn, som är placerad i undermappen SP2QFE i destinationsmappen.

nnnn är en kod, som anger språket. Denna kod er den samm i filen Sprunnnn.dll och i mappen %systemroot%\System32\Mui\nnnn.
Döp om filen Sprunnnn.dll till Xpsp3res.dll.
Gör om denna metod för eventuella andra språk, du använder på datorn .För att du skall kunna använda denna uppdatering behöver du servicepack 2 på din windows xp.

tradlosa natverk
Trådlösa nätverk och säkerhet på hemdatorn

I den här boken får du lära dig att skapa ett hemnätverk och koppla samman dina datorer och annan utrustning. Du får också lära dig att sätta upp ett trådlöst nätverk och använda de säkerhetsfunktioner som finns för att skydda dig och dina data. Du får också en genomgång av de försiktighetsmått du bör vidta för att undvika riskerna när du surfar på Internet och använder e-post.
tradlosa natverk
Säkerhet i trådlösa nätverk

Trådlösa nätverk är idag mycket vanliga och allt fler, företag såväl som privatpersoner, använder trådlösa nätverk. Säkerhet i trådlösa nätverk är ett område som det har varit stort intresse kring. Reportage i tidningar såväl som TV visar på hur enkelt det är att ta del av information som sänds i trådlösa nätverk. Den här boken är ett försök att förklara hur säkerhet i trådlösa nätverk fungerar och visa att de flesta problem har en lösning. Boken är upplagd så att tekniken för hur säkerheten fungerar beskrivs relativt ingående. För den som inte vill lägga tid på att lära sig hur säkerheten fungerar utan bara önskar att säkerheten blir bättre så går det att direkt läsa kapitlet ”Steg för steg till bättre säkerhet”.
support windows
Dela ut skrivare och mappar
Kalibrera skärmen
Kommandot IPCONFIG
Länkar och tips angående windows vista
Så här installerar du ett nytt ljudkort
Trimma windows 7 för spel
enhetshanteraren Windows
Kortkommandon windows xp, vista och 7
Kortkommandon Internet Explorer
Så här återställer du ditt system i windows 7 till ett tidigare.
Att användas vid en misslyckad installation, borttappad fil och liknande
uppdateringar
tips, manualer

Trimma windows xp register för spel
Clean boot
Förkortningar nätverk
Logitech support
Re VID
Trådlöst nätverk
tcp/ip för routern
IT-support på svenska
bokföring
Bygg en speldator för 4000:-
vi visar alla delar du behöver samt hur du skruvar ihop den och får installerat windows
Grafikkort
Skype
Tangentbord
Tillbehör, batteri till din labtop
trådlöst nätverk
bredbandsbloggen.se
Se vad andra tycker om ditt bredband. Skriv vad du tycker om de olika bredbandsoperatörerna.
citrix
KVM switchar
Länka hit
Telefon-support
Webcam
IT support på dansk
Laptop från 1800 kronor
D-Link
Felsökning webbkameror
Möss
USB 3
Gratis
bokföringsprogram
Gratis Bingo online
Gratis gambling online
Gratis dating
Gratis karta Göteborg
gratis kondomer officemallar
Poker
Presenter
språklexikon
Gratis språk kurser
Antivirus
Download
Gratis poker bonus
Gratis på internet
Gratis film

Gratis telefoni och chatt
Gratis tidrapporteringssystem
Gratis TV
recept
Gratis översättningar och språk-kurser på nätet