Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

IT support for anvandaren
Google drivrutiner.net

Bokrean starta tisdagen den 27:e

Jag hittar inte så många böcker om data. Ken säkert bero på att böcker blir snabbt gamla i denna genren. Jag lägger ut de klipp jag hittar här. Du hittar flera bokreor överallt i landet. jag ger några tips från Göteborg på citygbg.se>>>
Foto

Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
127
Utgivningsdatum
2016-06-14
Upplaga
1
Förlag
Laurence King Publishing
Översättare
Jan Wibom
Originaltitel
Read This if You Want to Take Great Photograps of People
Illustratör/Fotograf
Carolyn Hewitson
Dimensioner
200 x 144 x 10 mm
Vikt
316 g
SAB
Pna
ISBN
9789163612442
Läs den här om du vill ta bra porträtt 59:-

Inga klicheér. Inga falska leenden. Inget påklistrat. Den här boken beskriver rakt på sak hur du tar bra bilder av människor. Det är även en efterlängtad uppföljare till Henry Carrolls första bok, Läs den här om du vill ta bra bilder, som blev en bästsäljare världen över. Boken är idealisk som en första instruktionsmanual till nybörjaren, oavsett vilken kamera du använder. Carroll tar dig genom alla de viktigaste teknikerna av hur man bäst fotograferar personer, oavsett om det är på gatan eller i en studio. Ett stort urval bilder tagna av världsledande fotografer används som studiematerial och inspiration till läsaren. 50 mästerfotografers tekniker beskrivs i boken, bland annat: * Richard Avedon * William Klein * Cindy Cherman * Garry Winogrand * Richard Renaldi * William Eggelston * Sebastiao Salgado

Spelörfattare:
Kristen Kearney
Redaktör:
Lauren Holowaty
Språk: Svenska Utgiven: 2016-05 Översättare:
Sara Årestedt
Formgivare:
Allen Boe
Michael Charles
ISBN: 9789176174623 Förlag:
Tukan Förlag
Antal sidor: 256 Vikt: 853 gram
Episka byggen : bli en mästare i Minecraft 35:-

Upptäck och skapa fantastiska byggen i Minecraft®! I Episka byggen bli en mästare i Minecraft® hittar du otroliga projekt skapade av välkända Minecraft-profiler. Här finns allt från det forntida Egyptens pyramider och andra historiska sevärdheter till avancerade rymdfarkoster, hypermoderna byggnader och fantastiska fantasibyggen. Mästarna bjuder på praktiska tips och tydliga steg för steg-instruktioner så att du kan skapa egna storverk i en mängd olika stilar. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren Minecraft-byggare är det här boken för dig. Följ med på en spektakulär rundtur bland underverken, fullspäckad med information, inspiration och kunskap!

Smartphone

Format
Häftad
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-05-12
Förlag
Orage
Dimensioner
10 x 275 x 210 mm
Vikt
390 g
SAB
004.165,Puaz Apple iPad
ISBN
9788283430479
iPhoneboken : allt du behöver veta om Iphone

En slags kokbok om din iPhone 9 med iOS 9. Boken beskriver med bilder och text hur du använder kameran, appar och mycket annat för att få ut det mesta av din smartphone. ger även massor av tips på var du hittar flera appar, tjänster och ännu mer avancerade funktioner. Med denna boken klarar du det mesta på din iPhone.

 

 

Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
145
Utgivningsdatum
2017-05-12
Förlag
Orage
Dimensioner
10 x 270 x 210 mm
Vikt
410 g
SAB
004.165
ISBN
9788283430554
Windows phone 10 : lär dig allt du behöver veta  119:-

Denna telefon säljs inte längre men jag hör många som älskar telefonen och skulle vara glada över en bättre manual. Många fotografer använder denna på grund av en väldigt avancerad kamera.

Marknadsföring

Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
123
Utgivningsdatum
2015-03-16
Upplaga
1
Förlag
Modernista
Medarbetare
Sundh, Lars (form)
Dimensioner
210 x 150 x 8 mm
Vikt
270 g
SAB
Bs
ISBN
9789174995985
Uppkopplad : en guide till sociala mediers möjligheter  19:-

Det pratas fortfarande ofta om ungas användning av sociala medier i negativa termer, om att ungdomars internetanvändande skulle vara skadligt och om 90-talisterna som »den egocentriska generationen«. I Uppkopplad gör Felicia Margineanu - fotograf, inspiratör och social entreprenör - upp med den bilden. För henne och många andra är internet en plats och ett effektivt verktyg för att driva samhällsförändring och kämpa för demokrati och människors lika värde. Hon visar hur sociala medier ger sina användare unika möjligheter att förverkliga kreativa och politiska projekt, bryta normer, anta och förkasta identiteter. I boken möter du Felicia själv, som efter valet 2010 - när Sverigedemokraterna tog sig in i riksdagen - såg sitt Facebook-flöde fyllas av missnöjda uppdateringar och bestämde sig för att göra något. Mindre än ett dygn senare stod hon, 17 år gammal, och höll tal inför 10.000 människor som samlats på Sergels torg för att ta ställning mot rasism. Du möter också Patricia Richter som ligger bakom GroPlay, Michael McEachrane, grundare av Fight Racism Now, succébloggaren MissLisibell, humor- och extremsportgruppen Rackartygarna, Kia Mohebi som startat Inspons och en lång rad andra som skapat något speciellt på nätet - såväl som vanliga ungdomar och föräldrar som ger sina perspektiv på sociala medier och internet. Uppkopplad En guide till sociala mediers möjligheter är en inspirationsbok med mängder av konkreta tips och råd om hur man kan använda internet för att förverkliga sina idéer och projekt. Boken riktar sig även till lärare och föräldrar som vill lära sig mer om möjligheterna med sociala medier.