IT support for anvandaren
Google drivrutiner.net

3-dimensionella glasögon

Man tillverkar fler och fler bildskärmar och projektorer du kan se 3-dimensionell film och spel i.

Många spel samt filmer, framförallt de som använder blueray, använder sig av 120 Hz som ger en tredimensionell bild. Till dessa apparater behöver du ett par 3-dimensionella glasögon.


Som jag beskriver på sidan om speldator så är ju grafikkortet en av de absolut viktigaste delarna. På senare år har tekniken för 3-dimensionellt utvecklats. Egentligen hade du möjlighet att se 3-D på bio redan hos biograferna på 40 talet. Man använde då en polarisation i filmen och glaset vilket gjorde du upplevde bilden som djupare. Vad man gör idag är att man dubblar frekvensen och sänder den ena polarisationen på första 60 Hz och sedan den andra på 120 Hz. För att kunna se dessa frekvenser med djup behöver du ett par 3-dimensionella glasögon. Du kan hitta både passiva och aktiva 3D-glas. Skillnaden är at aktiva ger bättre bild men är lite dyrare.

en ny underbar uppfinning, använd smartphonenett prisvart kort med 256MB
Official google cardboard 144:-

-Har du sett dessa enkla google glas du kan få idag? Du behöver en smartphone med NFC. Sedan kan du springa runt på gator ute i världen, spela spel eller se filmer i 3D.

spela spel i virtual reality med dessa 3d glasen ett prisvärt kort med agp, raid, allt du kan önska dig
3D VR Headset Virtual Reality Glasses for iPhone & Android 192:-

Titta på film, gå runt på gator du aldrig sett förut i 3D, klättra i berg, spela spel i Virtual reality. Detta set använder du till de flesta smartphones som iPhone, samsung galaxy, google pixel och massor av andra. En upplevelse.

något större virtual reality headset
VR headset, No dizzy feeling Virtual Reality Headset för VR Games och 3D filmer 280:-

Ett set som klarar något större smartphones. Denna klarar ända upp till 6,3 tums display.