IT support for anvandaren
Google drivrutiner.net

Bildskärmar

Behöver du för att se ordentligt. När det gäller spelande kan det vara bra med en låg responstid. Det vill säga skärmen svarar så fort det händer något i spelet. Det är även viktigt du får en bra skärm beroende på ålder. Vi ser sämre ju äldre vi blir. Vi skall här titta på några prisvärda skärmar.

En fråga vi oftar får är detta med drivrutiner för bildskärmar. I dagsläget är det inte många bildskärmar som kräver någon extra drivrutiner för att fungera. Det du skall titta på om bilden inte är till belåtenhet är drivrutiner till det grafikkort du använder. Du hittar de flesta drivrutiner här>>>

Färgkalibrering När du får hem en ny bildskärm kan det ibland vara nödvändigt att kalibrera skärmen efter vilket ljus du har i rummet, vad den skall användas till och mycket annat. Du ser en enkel beskrvning på hur du bär dig åt här>>>.

mycket billig 27 tumSamsung LS24E65KBWV/EN 16:10 4 ms PLS LED 24"

Duktig 24 tums bildskärm som ger Full HD, 1920x1080 upplösning och svarar på 5 ms. VGA samt HDMI anslutningar gör att du även kan använda den som TV. 2 års garanti

3202:-koppla 8 datorer till en skarm

en prisvärd spelskärm på 24 tum
Samsung S24E310HL 23.6-Inch Screen LED-Lit Monitor1246:- ett prisvärt kort med agp, raid, allt du kan önska dig

En något enklare skärm för ett bättre pris. Även denna ger en kontrast på 3000:1 responstiden är dock något längre. 8 ms vilket kan ge lite laggar om du spelar snabbt. Fungerar annars utmärkt till kontorsarbete och spel när du inte har alltför hårda krav. Som vanligt får du med en massa program med funktioner. Här har du möjlighet att koppla in HDMI samt 15 pins D-Sub vilket gör att du har möjlighet att koppla in andra enheter som laptop eller dvd spelaren.

nya generationens skärmar från samsung
4305:-koppla 8 datorer till en skarm
Samsung CFG70 Series 27-Inch 1ms Curved Gaming Monitor (C27FG70)

Duktig skärm med både HDMI samt vga anslutning vilket gör att du kan koppla den både till TV boxen samt datorn samtidigt. Du kan även koppla in andra enheter med hjälp av dessa kontakter. Den ger annars full HD 1920x1080, har 1 ms responstid, ger en bättre ljusstyrka än de flesta och har ändå 3000:1 i kontrast. Skärmen klarar en vertikal frekvens helt upp till 144 Hz vilket begränsar all flimmer betydligt. På skärmen sitter även uttag för headset och du har ett helt gäng inbyggda funktioner som avstängningstimer, ECO saving, Mega Contrast rating och magic upscale(förbättrar bilden).En av dagens bästa bildskärmar för spel helt enkelt.

touchskärm från samsung
ett bra kop
Samsung C770 S24C770T 24-Inch Touch Screen LED-Lit Monitor 5753:-

Är du van vid touchscreenen på laptopen eller plattan kan detta vara ett bra alternativ för dig. Här har du inbyggt ljudsystem, USB, utgång för headset samt två HDMI portar. På skärmen har du möjlighet att använda två händer då det finns 10 touchpoints. Detta gör att ni kan sitta två personer och meka samtidigt. På skärmen finns 2 HDMI uttag, en USB port samt uttag för ditt headset eller ljudutrustning. Går även alldeles utmärkt att använda som TV om du kopplar en box till.