IT support for anvandaren
Google drivrutiner.net

  Saknar du någon länk eller är en länk felaktig så skicka mig gärna ett mail. Se mer här>>>

Mellandagsrean är igång

Lockpriser överallt men se upp. Många butiker fuskar med priserna. De höjer priset veckan innan för att sänka det till rean. Jag ser dock flera marknader på nätet säljer ut sådant som är över. Jag har hittat några bra klipp.

minidator
Raspberry Pi 2 Model B 299:-

Har du funderat på en väldigt liten dator att använda för att streama film, använda som webbserver, switch eller någonting annat? Då kan denna raspberry vara något att prova. Här har du faktiskt en komplett dator du kan använda till mycket. Jag ser faktiskt dessa som kontorsdatorer på flera ställen. Här kan du ansluta USB, HDMI, nätverk(både trådlöst och med kabel) och lägga till ett sd minne på kortet. Du har många linux distributioner du kan köra den på och så har du även windows 10. Se mer på raspberrys hemsida>>>

en övergång för dig som har problem med din macbook 99:-
Mini Displayport - VGA mycket teknik i litet skal

Jag tror vi är många som svurit över det där konferensrummet som inte har anslutningsmöjligheter för din macbook. Med denna har du möjlighet att koppla både iMac samt macbook till en skärm. De flesta skärmar har en vga ingång. Denna köper du 200 kronor billigare på nätet än i butiken.

 

 

billigt just nu
Microsoft Office 365 Personal Sve 399:-
Office 365 på mellandagsrean. Här får du nyaste office till nästan halva priset. Här har du det mesta du kan tänkas behöva av word, excel, powerpoint, outlook, OneNote, Publisher, Access, OneDrive samt skype och OneDrive med 1000Gb lagringsplats.

duktig smartphone med dual sim och 13 Mpixels kamera Motorola Moto C Plus Svart 999:- Ännu en duktig smartphone från Motorola med plats för dubbla simkort. Skillnaden här är att du har ett kraft fullt 4000 mAh batteri. Denna kör senaste android 7.0 och rymmer även ett internt minne på 2 Gb. Du har även möjlighet att stoppa i ytterligare 32 Gb minne. Smartphonen använder en 4 kärnig processor med 1,3GHz hastighet. 4 GHz samt massor med stöd för trådlöst nätverk.

är detta sveriges billigaste mobil? Burner W10 Svart 66:- Är detta sveriges, numera, billigaste mobil? Har kostat 399:- men reas nu ut för 66 :-. Kom ihåg, du får vad du betalar för. Jag ser på recensioner att batteriet inte klarar många timmar men. Kan vara en duktig reserv när du måste ha något liggande. Denna klarar faktiskt två simkort, har en liten färgskärm, tar in radio men kör bara på gsm.

kompaktkamera med wifi Samsung Galaxy S7 G930F 32GB Factory Unlocked GSM Smartphone International Version 4240:- inklusive frakt Den går ner i pris. Mycket beroende på att det väntas på en S8. Ser dock ut som om vi får vänta på den nya S8:an ännu ett tag. Har du följt med har du kunnat läsa att batteriet var orsaken till att så många S7 notes brann upp och förbjöds på flygplan. Detta var inte problemet med de "vanliga" S7:orna. Denna galaxy har jag haft mycket nytta av då jag tycker den tar bra bilder, har en lagom skärm och därför går att få ner i ett remfodral. Jag provade att plåta några bilder för att jämföra med Nikons D3300. Fördelen att plåta med en smartphone är ju att den använder en spegellös kamera vilket gör att ljuskänsligheten ökar och därför ger bättre bilder i mörker. Se mer på fotobloggen>>>

PERFORMANCE
Operating system Nokia Series 30+
STORAGE
Internal memory 16 MB4
MicroSD card slot Support for up to 32 GB, memory card sold separately
AUDIO
Connector 3.5 mm AV connector
Apps FM radio, MP3 player
DISPLAY
Size and type 2.4” QVGA
CAMERA
Primary camera 2MP
Flash LED flash
CONNECTIVITY
Connectivity Micro USB (USB 2.0), Bluetooth 3.0 with SLAM
BATTERY LIFE
Battery type Removable 1200 mAh battery5
Max. talk time Up to 22.1 hours
Max. standby time Up to 31 days
Max. MP3 playback time Up to 51 hours
Max. FM radio playback time Up to 39 hours Nokia 3310, en mobil som håller laddningen i upp till en vecka 482:- Kommer du ihåg vår gamla Nokia 5140 och de andra? 5140 var den som var först med kompass i telefonen. Du var tvungen att snurra den några varv för att få kompassen att fungera men den kunde användas. Det fanns massor av funktioner som var eftertraktade på den. Bland annat att du inte behövde ladda den på flera dagar. Vilket gjorde du kunde ta med den på semestern utan att behöva tänka på batteriet. Nu är den här igen. Detta är en telefon för dig som inte behöver all ny teknik som surfpad, skype och liknande. Den är dock laddad med en webbläsare i form av opera. Du har en liten 2 Mp kamera, en usb port samt hörlursuttag vilket gör du kan ladda in appar och ljudfiler via usb eller bluetooth.