IT support for anvandaren
Google drivrutiner.net

Reservdelar till din bärbara

Idag köper du laptops för halva priset så länge det sitter en mekanisk hårddisk i dem. Se mer på reasidan>>> Du kan då mycket enkelt uppgradera dessa genom att montera en ssd disk i datorn. De flesta laptops har åtkomst till hårddisken på undersidan. Oftast genom en skruv på undersidan. Det tar du reda på genom manualen som du hittar i menynovanför.

Satellite C70-BSeagate Laptop Thin SSHD ST500LM000 64MB 500GB 2.5" 679:-
En alldeles utmärkt hårddisk med mera plats för din äldre bärbara dator. Detta är en hybrid, det vill säga, du använder både teknik för mekaniska samt de nyare ssd diskarna. Den läser med 600 MB/s så du får en bra prestandaökning av din dator.

prisvard hemma datorTargus Compact Laptop & USB Tablet Charger 795:-
Jag hör många som frågar efter laddare till sin laptop. Mycket på grund av att kontakten gått sönder. Då kunde denna varianten vara användbar. Du laddar genom ett USB uttag på datorn. Finns på de flesta bärbara datorer idag. Du kan faktiskt ladda en mobil, platta eller ipad samtidigt.

prisvard hemma datorBredband till din bärbara dator 795:-
Saknar du bredband på dinlaptop har du möjlighet att stoppa i en extra modul för 3/4 g. Kostar från 700 kronor och upp till 2000. Kan vara en lönsam investering då de med inbyggt 3/4g ofta kostar en bra bit över 10000 kronor.

prisvard hemma datorEtt bättre ramminne brukar ge mycket bättre prestanda 495:-
Skillnaden mellan billigare och dyrare bärbara brukar vara ramminnet som sitter i laptopen. För några hundralappar förvandlar du snabbt och enkelt din bärbara till en mycket effektivare dator.

Kontakt Sitemap eller sidkarta