IT support for anvandaren
Google drivrutiner.net

Racerstolar


Som gör ditt spelande med racingsimulatorn till en upplevelse. Dessa rattar gör att du riskerar fastna bakom bilspelet hela natten. Känslan du får genom force feedback gör dig lite svettig när du går över på grusväg och ger dig en endorfin-kick när du känner guppen i vägen. Force feedback gör att bilspelet känns verkligare. Om du har möjlighet så koppla in hdmi kabeln i en projektor och få upp spelet på en vit vägg.

 

en väldigt snabb racerstol
Playseat Challenge - Spelstol - svart 2057:-med frakt

Detta är en enkel och praktisk stol du enkelt fäller ihop för att ta med dig till kompisen eller ert LAN. Väldigt stabilt och passform till alla existerande ratt kombinationer på marknaden.

Perfekt för Colin McRae, GT Legends eller need for speed.

en lättare variant du får med dig överallt, även denna stol är väldigt snabb
Playseat Evolution Alcantara - Spelstol - svart 4262:-kop en duktig joystick

En något kraftigare racingstol med utvidgad plats för fotpedaler. Bredd 50 centimeter, längd 130 cm och höjd 98. Vikt 20 kg. Du viker enkelt ihop även denna och tar med dig. Går att justera så att du får en sittriktig ställning. Mycket fjädrar och stoppning för att göra din sittställning perfekt.

ännu snabbare racingstol
Playseat Evolution - Spelstol - läderliknande vinyl - vit 3962:-kop en duktig joystick

- Något kraftigare modell för dig som vill prova krafterna med mästarna. Även denna viker du ihop så den inte tar någon plats alls när den inte används. Klarar att justeras till alla storlekar av förare.

allt for usb