IT support for anvandaren
Google drivrutiner.net

Headsets från Logitech


För att få lugn och ro omkring sig eller när du sitter på ett LAN kan det vara lämpligt att använda ett par hörlurar för att inte störa grannen. Dagens hörlurar har så bra ljud att de kan ersätta Dolby Surround med 5 riktiga högtalare.

Specifikation
Anslutningstyp	USB 2.0
Garanti	2 år från tillverkaren
Frekvensomfång	20 - 20 000 Hz
Logitech H390 USB-headset

Ett headset med riktigt bra ljud där du har möjlighet att justera ljudstyrkan, stänga av fr mikrofon och packa ihop den med byglarna. Denna använder du till USB ingången på datorn. Skall du koppla den till en äldre 3,5 mm stereouttag använder du bara en billig adapter som denna.

surround ljud i ditt headsetLogitech G230 Gaming Headset

Headset med volym, vridbara så att du kan knö ner dem i spel eller datorväskan. En vikbar mikrofon, frekvensomfång 20-20000 Hz så du hör det mesta, volymkontrol samt 3,5 mm hörlurskontakt vilket passar de flesta. Bland annat om du skall flyga med sas eller de andra stora flygbolagen. Detta headset köpte jag nere på carrefour i Wuxi, Kina. Jag betalade 219 yuan(runt 303 skr)för det här. Jag var nöjd med köpet. Headsetet ligger fortfarande i laptopväskan.

buy it here 331 :- Köp den här till bästa priset>>>

surround ljud i ditt headsetPC-headset On-ear Logitech Stereo Headset H150 3,5 mm teleplugg Vit

Headset med volym, möjlighet att stänga av mikrofon genom att vrida den uppåt, stör-reducerng på mikrofon, ljusterbara huvudband. Ett enkelt, lätthanterligt headset du använder för att kommunicera eller lyssna på den senaste filmen. Bland annat om du skall flyga med sas eller de andra stora flygbolagen.

buy it here 167 :- Köp den här>>>

surround ljud i ditt headsetLogitech PC Headset 960 USB - headset
Ett USB-stereoheadset som är bekvämt att både tala och lyssna med – och till ett bekvämt pris. Bekväma samtal Det här headsetet är utformat för att vara bekvämt att bära hela dagen lång. Låter bra Du missar inte ett ord eller en takt – en digital USB-kabel och fullskaliga stereohörlurar ger klart, digitalt ljud. Rusta dig! Du kan justera mikrofonen och de sladdmonterade kontrollerna så att du både hör och hörs.

buy it here 309 :- Köp den här>>>

Joysticks

fina spelkontroller till flygplan
Joysticks för flyg
att användas till Combat flight simulator, wings of prey och massor av andra flygsimulatorer du hittar här>>>

Hogtalare

hogtalare till pc
Hogtalare till ditt spelande med allt från vanlig 2.1 till dolby surround(5.1).


Kontakt Sitemap eller sidkarta