IT support for anvandaren
Google drivrutiner.net

Headsets från Logitech


För att få lugn och ro omkring sig eller när du sitter på ett LAN kan det vara lämpligt att använda ett par hörlurar för att inte störa grannen. Dagens hörlurar har så bra ljud att de kan ersätta Dolby Surround med 5 riktiga högtalare.

1.8 m sladdlängd
Brusreducerande böjbar mikrofon
3,5 mm kontakt
Logitech H110 med 3,5 mm plugg 259 kronor

Användbart på de flesta apparater och i flygplan. Brusreducerande mikrofon vilket gör den perfekt att använda till skype eller teams.

trådlöst headset med surround ljud
Logitech G 533 Trådlöst gaming-headset 899 kronor


Trådlöst headset med DTS 7,1 surroundljud. Vill, egentligen säga, ljud för 7 separata högtalare. Headsetet är utrustad med en 2,4GHz USB mottagare du monterar på dator, tv eller annat där ljudkällan finns. Du kan sedan röra dig flera meter och fortfarande höra ljudet genom headsetet. Kan vara praktiskt för dig som skall visa något för åhörare eller spelare. Mikrofonen har brusreducering, batteriet klarar 15 timmar.

buy it here 899 :- Köp den här till bästa priset>>>

surround ljud i ditt headset
PC-headset On-ear Logitech Stereo Headset H150 3,5 mm teleplugg Vit


Headset med volym, möjlighet att stänga av mikrofon genom att vrida den uppåt, stör-reducerng på mikrofon, ljusterbara huvudband. Ett enkelt, lätthanterligt headset du använder för att kommunicera eller lyssna på den senaste filmen. Bland annat om du skall flyga med sas eller de andra stora flygbolagen.

buy it here 167 :- Köp den här>>>

surround ljud i ditt headsetLogitech PC Headset 960 USB - headset
Ett USB-stereoheadset som är bekvämt att både tala och lyssna med – och till ett bekvämt pris. Bekväma samtal Det här headsetet är utformat för att vara bekvämt att bära hela dagen lång. Låter bra Du missar inte ett ord eller en takt – en digital USB-kabel och fullskaliga stereohörlurar ger klart, digitalt ljud. Rusta dig! Du kan justera mikrofonen och de sladdmonterade kontrollerna så att du både hör och hörs.

buy it here 309 :- Köp den här>>>

Joysticks

fina spelkontroller till flygplan
Joysticks för flyg
att användas till Combat flight simulator, wings of prey och massor av andra flygsimulatorer du hittar här>>>

Hogtalare

hogtalare till pc
Hogtalare till ditt spelande med allt från vanlig 2.1 till dolby surround(5.1).