IT support for anvandaren
Google drivrutiner.net

Squeezebox Ljudsystem från LogitechLogitech har flera ljudsystem du kan använda från allt som diskotek till ditt spelande. Bland annat trådlösa mottagare du använder i ditt trådlösa nätverk. Du kan behöva en router för att få det hela att fungera. Du kan köra både trådlöst med 802.11g eller gigabit med kabel. Till dessa enheter kan det vara bra att läsa manualen innan man ringer supporten. Dessa hittar du ute på Logitech Ljud. Skulle du tycka det är svårt att hitta ditt set kan jag hjälpa er här: Kontakten ordnar du med detta formulär>>>

surround ljud i ditt headsetLogitech Squeezebox Duet - ljudspelare för nätverk
En musikspelare och fjärrkontroll som gör att du kan både lyssna på musik från datorn eller internet i vilket rum som helst och styra den från vart som helst hemma.
Smidig tillgång till digitalmusik
Spela upp låtar från den egna samlingen, lyssna på tusentals olika webbradiokanaler eller anslut till onlinetjänster som Pandora och Rhapsody.*
Flerrumsfjärrkontroll
Med fjärrkontrollens 2,4 tums färgdisplay, rullningshjul, välbekanta menyer och logiska knapplacering kan du leta, välja och spela musikfiler från alla rum.
Högkvalitativt ljud
Du får rent och klart ljud genom din stereoanläggning eller strömförsörjda högtalare tack vare 24-bitars DAC, avancerad ljudrenderingsteknik och digitala utgångar.
Stöd för Wi-Fi och Ethernet
Glöm sladdarna. Integreras lätt i ditt nuvarande musiknätverk så att du kan lyssna på musik från datorn i vilket rum som helst.
Lättinstallerad och användarvänlig
Med Squeezebox-programmet kan du ratta in webbradio och lyssna på musikttjänster online – utan att starta datorn.
Lätt att utöka
Det är enkelt att lägga till flera Squeezebox-spelare överallt hemma och lyssna till olika låtar i varje rum – eller synkronisera dem för att höra samma musik överallt.**
Fungerar även när datorn är avstängd
Du får en pålitlig, trådlös anslutning med 10 meters räckvidd praktiskt taget utan störningar. Den är redan konfigurerad så det är bara att trycka på knappen och börja lyssna.

 

Manualen och programvara till Squeezebox duet hittar du här>>>

digital precision gaming setLogitech Squeezebox Touch - ljudspelare för nätverk Köp den ute på tradera buy it here
En nätverksspelare med pekskärm i färg på hela 4,3" (11 cm) – upptäck en värld av musik utan att lämna vardagsrummet.
Pekskärm i färg 4,3" (11 cm)
Musikspelaren har ett självklart pekmenysystem i färg som gör det enkelt att välja och vraka bland musiken. Du kan också titta på albumomslag och foton.
Digital musik på ett ögonblick
Spela upp låtar från den egna samlingen, ratta in tusentals olika webbradiokanaler eller anslut till onlinetjänster.
Ljud med hög kvalitet
Du får rent och klart ljud genom din stereoanläggning eller dina högtalare (med inbyggd förstärkare) tack vare 24-bitars DAC, avancerad ljudrenderingsteknik och digitala utgångar.
Lätt att bygga ut
Det har aldrig varit enklare att förvandla hela hemmet till en musikanläggning. Placera ut Squeezebox-spelare i köket och sovrummet – eller varför inte på uteplatsen?
Stöd för Wi-Fi- och Ethernet-nätverk
Glöm sladdarna. Musikspelaren integreras med ditt nuvarande musiknätverk, och du kan avnjuta musiken i vilket rum som helst.
USB-port och fack för SD-kort
Lyssna på musik och titta på bilder från USB-flash-enheter och minneskort.
Spelaren har stöd för de flesta digitala musikformat
Lyssna på din favoritmusik, oavsett filformat (MP3, FLAC, WMA, WMA Lossless, AAC, Apple Lossless, WAV och AIFF).

digital precision gaming setLogitech Squeezebox Radio - ljudspelare för nätverk
En kompakt allt-i-ett-musikspelare för digital musik som du kan rocka loss med.
Med den kompakta storleken kan du njuta av musik nästan var som helst - i köket, sovrummet, badrummet eller på verandan.
Lyssna trådlöst på allt - din digitala musiksamling, webbradio och musiktjänster online.
Denna allt-i-ett-spelare träffar alla rätta toner - du får ett stort ljud från en liten spelare med mycket låg distortion. Även denna klarar de flesta ljudformat som WAV, WMA, MP3, AIFF, AAC, Ogg Vorbis, FLAC och Apple Lossless

Denna enheten innehåller allt som stereohögtalare, display och ingångar för allt från mpeg-spelare till mobilen eller bergsprängaren. En liten musikanläggning helt enkelt att använda lite överallt.

buy it hereKöp den ute på tradera>>>

Manualen hittar du här>>>

surround ljud i ditt headsetLogitech Squeezebox Boom - ljudspelare för nätverk
En allt-i-ett-musikspelare och larm så att du kan rocka loss med musik från datorn och Internet – trådlöst.
Integrerad 30-watts förstärkare
Inbyggd, helt digital förstärkare som ger kristallklart ljud som är mäktigt nog att fylla vilket rum som helst hemma.
Smidig tillgång till digitalmusik
Spela upp låtar från den egna samlingen, lyssna på tusentals olika webbradiokanaler eller anslut till onlinetjänster som Pandora och Rhapsody.*
Kompakt allt-i-ett-design
Anslut bara spelaren till ett nätuttag – inga extra kablar och inget trassel.
Trådlös anslutning
Äkta 802.11g-anslutning och dubbla interna antenner ger en oslagbar överföringshastighet i det trådlösa nätverket, och en stabil anslutning.
Sjudagarsalarm med reservbatteri
Vakna upp till önskad spellista eller varför inte till en webbradiokanal, ljud från naturen eller en alarmsignal? Det går även att ställa in olika ljud för olika veckodagar.
Lätt att utöka
Det är enkelt att lägga till flera Squeezebox-spelare i hemmet. Lyssna på olika låtar i olika rum, eller synkronisera dem om du vill att samma låt ska följa dig vart du än går. **
Spelaren har stöd för de flesta digitala musikformat
Lyssna på din favoritmusik, oavsett filformat (MP3, FLAC, WMA, WMA Lossless, AAC, Apple Lossless, WAV och AIFF).
Display med automatisk ljusdämpning
Den akvamarina skärmen syns tvärs över rummet och justeras automatiskt efter ljusförhållandena så att den alltid är helt rätt – aldrig för skarp eller för svag.

Kontakt Sitemap eller sidkarta