Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

IT support for anvandaren
Google drivrutiner.net

Webcams eller webbkameror från Logitech

Logitech säljer i huvudsak tre olika sorters kameror. Billiga från 200:- du kan använda hemma eller ta med dig med och användas på din bärbara dator. Praktiskt när det gäller att hålla kontakt med kolleger, hemmet eller din käresta. De säljer mer avancerade med såkallad "face tracking" vilka är gjorda för att fånga allt som händer framför kameran. Sphere som använder en mekanisk tilt sitter på ett stativ så att du kan röra dig framför kameran och spela in dina rörelser 189 grader åt sidan och 102 grader upp och ner. Den använder även "Double tracking" vilket innebär att den följer två objekt samtidigt. Här hittar du även kameror med inbyggd mikrofon vilka är perfekt för dig som vill föra konversation via skype, messenger eller yahoo.

För dig som kräver lite mer

tangentbord med bluetooth
Avancerade kameror

Dessa kameror har en bättre upplösning, använder RightLight2 teknik vilken kompenserar dåligt ljus så att du alltid får en bra bild

Kameror för dig som vill ha något enklare

endast 1600 kronor
Kameror avsedda för chat

Kameror som kanske inte har lika bra upplösning men ändå gör ditt chattande till en upplevelse. Här hittar du kameror från 200:- förberedda för Skype, Msn Messenger, Yahoo Messenger och andra program med video chat.

Support for webkameror
Jag har lagt några tips för er som har problem med kameran