IT support for anvandaren
Google drivrutiner.net

BMW M3 Challenge

Bmw M3 challenge | f1 | Index | Need for speed | Race 07 | Colin McRae | Volvo S60 concept

En helt gratis racingsimulator utvecklad av teamet bakom bilen. Utrusta, lacka den precis som du vill och ge kompisarna ett par spännande duster runt Nurburgring online.
forarposition, bakom ratten
BMW M3 Challenge Vrid om nyckeln för att se vad den högvarviga V8:an är kapabel till. Här får du prova dina kunskaper på Nurburg ring. Håll styrningen tätt i krönen annars får du göra en påhälsning i gräset eller staketet vid sidan om banan. Du har tillgång till en 4 liters v8 på 420 hästar, en sexväxlad låda och ett chassi för bankörning. Du kan handla den hos en återförsäljare för ca 650 000 kronor eller ladda ner den helt gratis här>>>.

Du laddar ner ett paket på 345 MB och kan behöva 2 GB ledigt på hårddisken för att hantera spelet. Prova ett par träningsvarv till att börja med. Det kan ta tid att lära sig Nurburgring då den är ganska smal på sina ställen.
Det finns ett par ställen att hämta denna simulator. Idag finns den inte kvar på BMW:s site och då kan det vara bättre att använda ställen som Malavidal istället, klicka här >>>

BMW M3 Challenge är en helt gratis racing simulator utvecklad av BMW:s eget team. Spelet kan du faktiskt köra med en lite äldre dator men du kan behöva ett bra grafikkort för att få en bra videosekvens under spelets gång.
Anslutningsteknik  	Kabelansluten
Antal knappar 	12
Egenskaper 	Programmerbara knappar, force feedback
Färg 	Svart, röd
Kompatibla spelkonsol 	PC, MAC
Medföljande kablar 	1 x USB-kabel
Pekdon 	8-vägs D-spelkontroll, 2 växelspakar
Produktbeskrivning 	Logitech WingMan Formula Force EX - ratt- och pedaluppsättning
Systemkrav 	Apple MacOS X 10.2.3 eller senare, Microsoft Windows 98/ME/2000/XP
Tillverkarens garanti 	2 års garanti
Typ av enhet 	Ratt- och pedaluppsättningSkaffa dig en ratt och känn upplevelsen av att köra i 300 knyck. G27:an har kopplingspedal som används här. Du kan använda automat och manuellt läge. Skulle föreslå du använder manuellt för det är rätt underhållande att se föraren växla medan du kör.
Har du ingen ratt kan du även använda mus eller tangentbord. Amvänder du musen styr du genom att föra musen i sidled till vänster eller höger. Vänster knapp för att accelerera och höger för att bromsa. Med tangentbordet har du fler möjligheter.
Accelerera A
Bromsa Z,
Svänga vänster , ,
Svänga höger . ,
Växla upp L Alt
Växla ner R Alt
Koppling Q

Oavsett vad du använder för att kontrollera bilen har du möjlighet att se menyerna med hjälp tangentbordet

Menu Select Enter
Menu Up Up Arrow
Menu Down Down Arrow
Menu Value Increase R
Menu Value Decrease L
Headlights H

Vehicle Labels TAB
Reset Car E
Instant Replay R
Pause P
Time Accelerator K
Driving View L Shift
Look Left V
Look Right N
Look Behind B

Nyheter

sharemouse är ett slags remoteprogram där du kan använda samma mus/tangentbord till flera datorer. Precis som du gör med en kvm-switch. Skillnaden är att du kan dela filer och administration mellan datorerna. Du kan till och med koppla upp dig mellan windows och macintosh. Praktiskt om du har flera datorer på skrivbordet eller i huset. Programmet är gratis för privatanvändaren.
Giveaway.com är en sida som ger bort betalda program. Håll öga på bannern, det dyker upp ett nytt program varje dag.