Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

IT support for anvandaren
Google drivrutiner.net

Formula 1

Bmw M3 challenge | f1 | Index | Need for speed | Race 07 | Colin McRae | Volvo S60 concept

Gör en karriär som formel-1 förare över hela världen. Byt stall, bil eller starta ditt eget stall. Möjligheterna finns, nu är det bara för dig att vinna så många race som möjligt. Spela on-line, på LAN eller själv. Utmana polarna på en duell i Silverstone eller Nurburgring. Alla dessa spel går att köra i multiplayer. Det vill säga du tävlar mot många på internet. Både i quickrace som är kortare lopp på 3 varv till 18, 36 och 72 varv. Ett litet tips när det gäller multiplayer och det är att stänga av voice comm under My F1->settings->audio på grund av alla småungar som inte lärt sig hur en mikrofon fungerar. Du förstör snabbt din hörsel om du inte ser upp.
formula 1 2019, sebastian vettel, lewis hamilton
Formula 1 2019 anniversity

Börja din bana i Formula 2 och jobba dig upp till Formel 1. Formel 2 startar i 2018 säsongen. Jobba dig upp och tävla med mästare Lewis Hamilton, Sebastian Vettel, Nico Hulkenberg, Valtterry Bottas och de andra. Detta spel innehåller även två klassiska bilar som Ferrari F10 vilken då kördes av Fernando Alonso och Felipe Massa. Samt Jenson Buttons MCLaren MP4.
forarposition, bakom ratten
Codemasters F1 2017

Ännu fler möjligheter att styra din racing karriär över tio år. Spelet följer förra årets strikta regler på bilar, förare och racingbanor. Tävla både online, hemma på kammaren eller med massor av kompisar. Bli världsmästare på hemmaplan.
Du behöver minst intel core i3 530 eller AMD FX 4100, Nvidia GTX 460 alternativt AMD HD 5870, 8 Gb plats samt windows 7-10 64 bitars.

forarposition, bakom ratten
Codemasters F1 2014 (PC)

Känn kraften och accelerationen i den nya turboladdade F1:an. Här får du alla bilar i FIA:s Formula one championship 2014. Prova Marcus Ericssons Caterham, Lewis Hamiltons mercedes, Alonsos nya ferrari och var med om att slåss om världsmästerskapet. Utmana dig själv, kompisarna eller tusentals andra spelare på nätet.

I denna version har du nya banor som Spielbergbanan i Österrike, Sochi autodrom i ryssland och även de gamla som Hochenheim, Spa och Silverstone.

Välj på många olika säsonger som korta eller hela på 12 race.

Nytt för denna version är att spelet avgör vilken nivå du skall spela i. Gör det enklare och snabbare att komma igång.

Använd en ratt, gamepad eller tangentbord för att kontrollera bilen


forarposition, bakom ratten
Codemasters F1 2013 (PC) 299:-

F1 2013 innehåller alla bilar från 2013 års säsong vilket gör att du kan köra som Lewis Hamilton i hans Mercedes och Sergio Perez i sin McLaren Mercedes för första gången. Här finns även alla förare, nya regler för däckbyten och modifieringar av bilarna. De får inte heller använda Drag Reduction System annat än vid kval och uppvärmning. Likadant Active RDS som justerar vingen där bak i kurvor och liknande får ej användas. Regler för fronten har nu fått ändrade regler och det vill säga att lagen nu får lov att använda en liten panel för att ändra nosen. Du har även krash-tester på alla bilar för att öka säkerheten. Minimi-vikten har ökats från 640 till 642 kg. Du får endast använda två bilar på ett race. Skulle du byta bil mellan kval och race är du tvungen att starta bland de sista. Likadant är det endast tillåtet att använda 8 motorer under en säsong. Ja det är många nya regler att hålla reda på. Klarar du provet? Till en början är du tvungen att visa du klarar hålla bilen på banan och blir sedan erbjuden att delta i ett par stall. Det är många banor att lära sig och det kan vara nog så svårt att kvala till poleposition i kvalet. Många skulle nog föredra att ändra lite på ratten här för många banor har många hårnålar och har du din ratt i original-läge tvingas du släppa ratten för att få runt den ordentligt. Stallchefen skäller på dig om du inte lyckas i racet. Det blir kalabalik i stallet och fotografer tvingas gå.

Här har du även de gamla bilarna och stallen från säsongen 1980. Kan vara nog så trixigt att svänga tillbaka ett trettiotal år för att känna skillnaden i väghållning och prestanda.