Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

IT support for anvandaren
Google drivrutiner.net

Colin McRae

Bmw M3 challenge | f1 | Index | Need for speed | Race 07 | Colin McRae | Volvo S60 concept

Monte carlo 2022 är avgjort.

Väldigt halkigt på sina ställen. Se mer här

Olver Solberg och Ott Tanak tvingades bryta. Sebastien Löeb vann då ebastien Ogier åkte på 10 straffsekunder efter att ha tjuvstartat på sista sträckan. Sebastien Löeb har bytt kartläsare den nya heter Isabelle Galmiche vilken är mattelärare i vardagen.

Det nya i år är hybridbilar vilka kan ge över 500 hästar med hjälp av elmotorn. Det gav dock problem för några av rallyförarna då det ökade vridmomentet gav lite för mycket spinn i hårnålar och kurvor. Spännande rally i vilket fall.

dirt 5 xbox släpps
Dirt 5 är ute
Med denna versionen har du tillgång till, så kallade, Rock bouncers vilka klättrar uppför berg, kullar, sanddynor och mycket annat. Rallybilar, både klassiska och nya, rallycross, gymkhana plus andra versioner av bilkörning. Här kan du bygga din egna bana i de flesta discipliner. Du har även möjlighet att göra en tripp runt hela jordklotet för att prova olika discipliner. Och självklart utmana andra spelare online.

Torsdagen den 14:e februari 2000 startade Svenska rallyt i Karlstad på karlstad arena. Ser ut som om vi får avstå svenska rallyt i år då det är inställt. Se mer från förra året på rallysweden.com.

">nya dirt 3 strax ute
Dirt Rally
är tyvärr inte ute i butikerna längre för PC. Du hittar dock flera av dem på old-games.com. Här hittar du Dirt, Dirt 2, 3, och 4. Du kan ladda ner dem helt gratis. Techspot har lagt ut en översikt med omdömen bra betyg från en massa pc magasin på nätet. PC magasin tycker bilarna från 60 talet till de nutida var alldeles för identiska att köra. De hade olika ljud och fart men att upplevelsen på banan nästan var den samma. Gameinformer ger spelet ett bra betyg men tycker det saknas lite runt om själva spelet. Som rallyteamet, det komplicerade kartläsar språket och svårigheten för nybörjare att köra bilen. Jag tycker själv de förra spelen har bjudit på en hel del svårigheter och det är ju detta som ger spelet dess tjusning. Prova själv>>>


svenaka rallyt
Nu kan du se förra årets svenska rallyt på svtplay
. Det blev att väldigt snabbt rally i år då greppet fanns i grus och sand på sträckan. Det blev dock problem för några av de stora när ett hål i vägen förvandlades till en vattensamling.

WRC körs i fyra olika klasser. WRC är standardbilar med motorer på 1600 cc, turboladdade och oftast mer än 300 hk. De klarar 0-100 på cirka 3 sekunder. Du har sedan WRC 2 som är nästan samma bilar men med en enklare typ av fyrhjulsdrift, WRC 3 är bilar med drift på två hjul och WRC Junior är i år bara framhjulsdrivna Ford Fiesta. Du kan läsa mer om de olika klasserna ute på fia.com>>> Du kan även se Highlights och resultat från racen.

Snart är det även dags för svenska rallyt. Som vanligt gör de en första sträcka på travbanan i Karlstad. Du kan se alla sträckorna ute på sverigesradio.se


Den nya Dirt Rally släpptes i april förra året men har tyvärr endast gått att få ner via steam. å andra sidan betalar du inte mer än 23 € för ett spel med 17 bilar, 36 banor och ett helt nytt upplägg på spelet. Då dirt showdown inte fick någon bra kritik vill codemasters göra ett spel som användarna vill ha och ber användarna ge kritik på spelet. De har valt att satsa på rally och utvecklar allt efterhand. Du kan se flera fina videoklipp ute på Dirt TV>>> där utvecklarna berättar hur de beslutat utveckling av spelet samt svarar på flera frågor från användarna.

 

wtcc
Grid 2 kommer är ute
Upplev spänningen på alla WTCC banorna över hela världen. Nu är även europa med. Du kan förhandsbeställa den. Se mer här>>>

WRC 5: World Rally Championship (PC Download) 329:-

Här får du alla förarna, officiella rallyn och bilar från FIA WRC 2015

Du har även rallyn från wrc2, wrc3 samt junior wrc med special stages med. 65 unika special sträckor. Här är allt från svenska rallyt till klippiga mexikancolin mcrae complete editionska. Trimma bilden för att klara de olika förutsättningarna för olika underlag.

För nybörjarna finns en rallyskola där du kan träna dig för att senare gå in i karriären som rallyförare.

De gamla forumen för Dirt 2 och 3 är nedlagda. Så nu får du hitta tips här istället.

En sak vi upptäckte var detta med att få in en ratt i spelet. Det var inte solklart hur man gjorde. Vad du gör är helt enkelt att hitta controls menyn. Här står det keyboard som default. Använd piltangenten ett steg neråt. Pressa enter och vänsterpil tangenten blir ett frågetecken. Här vrider du nu ratten till vänster. Tryck nedåt pil och tryck enter på turn right, det vill säga, vrid ratten åt höger. På accelerate trycker du på gaspedalen o.s.v.
Spelen är förberedda för rattar med force feedback som gör det känns som riktig asfalt, snö eller grus. Använd rattar som Logitech G29 Driving Force eller Logitech G920 Driving Force

Du hittar fler rattar här >>>


Ken Block ger en lektion i Gymkhana och gör donuts runt rullande spårvagnar plus mycket annat kul. Han är då inte rädd om bilen, en Ford fiesta RS2 med 650 hästar.


Här berättar Ken Block, Travis Pastrana och de andra hur de gjorde videon ovanför. De hade några missöden.

Du hittar många av de äldre Dirt på old-games.com vilka du kan ladda ner gratis.