IT support for anvandaren
Google drivrutiner.net

Bokföring | Budget | Försäkringar | Research | Tidrapportering | Bloggar om bokföring och företagande

Gratis bokföringsprogram

halva priset
Office förening ger halva priset på din office

Här får du tips om bokföringsprogram, både gratis och mer prisvärda. Är du ensam i firman och har lite tid över kan det faktiskt vara en bra start med ett gratis bokföringsprogram tills du får lite erfarenhet. Kan även vara ett sätt att lära dig detta med ekonomi i ett företag eller hemma. Många av dessa kör du direkt via din webbläsare eller som app på din smartphone vilket gör det väldigt enkelt att komma åt bokföringen när du är ute. Längre ner finns även enklare varianter med tidrapporter för dig som vill hålla koll på vilken tid du skall fakturera.


Jag hör många köpmän som klagar över avgifterna för kortläsaren i deras butik. Det är ju likadant för dig som kund. Vissa kort kostar pengar medans andra ger dig rabatt på varor och även en bra kredit. Här kan du få en jämförelse av alla kort du kan använda här i Sverige. Tro mig, det finns pengar att hämta på jämförelser.

Bokföring För det lilla/ nystartade företaget, föreningen m.m. GRATIS!
Ett enkelt men kraftfullt bokföring system för det lilla eller nystartade företaget samt föreningar m.f. skapat i MS Access 2000.
Bokföring som är lätt att hanteraDoFree - Smart start - Gratis Bokföring
Dofree kallar sin nya skapelse för smart start bokföring. Vad de gjort nu är att använda molnet för hanteringen. det vill säga du kommer åt din bokföring direkt du har åtkomst till nätet

bokio.se
är ett gratis bokföringsprogram så länge du inte behöver hjälp. Behöver du support får du betala 100:-/månad och du har även möjlighet att få experthjälp för 1000:-/månad. Här finns även program för lön och fakturering.

Gratis mallar till din bokföring

blankettbanken.se tips från Martin Appel på Pc för alla >>>
Tillväxtverkets:s sida om bokföring
Nutek har bytt namn till tillväxtverket.

gratis mallar till din bokforing
Gratis mallar från företagande.se>>>

Här hittar du

Mall till aktiebok
Mall aktiebrev
Mall aktieägaravtal
Mall för anställningsavtal Mycket användbart i dag då saker går väldigt fort. Med denna mall kan du själv skriva ditt anställningsavtal vilket ger dig ett bättre inflytande på lön, semester, skyldigheter o.s.v.
Mall för arbetsgivarintyg används kanske inte så mycket idag men ger dig fördelar, både för dig och arbetsgivaren, vid en anställningsintervju.
Betalningspåminnelse Enligt lag är du tvungen att skicka en betalningspåminnelse innan du går till kronofogde eller polis. Oftast brukar ett telefonsamtal hjälpa men om inte så använd denna.
Fakturamall Snygg proffsig fakturamall i pdf där du själv kan ordna utseende.
Hyresavtal att användas vid hyra av lös egendom. Kan vara maskiner, vektyg, fordon och liknande. Skall du hyra lokal skall du använda en annan mall.
Inkassokrav är en kraftigare betalningspåminnelse där du upplyser om rättsliga åtgärder när fakturan inte betalas.
Kontantkvitto ett bevis för att du tagit emot betalningen kontant istället för per faktura.
Offertmall används när du vill ge en kund förslag på lösningar och hur mycket dessa kostar. Väldigt användbart när kunden skall välja leverantör.
Reseräkning innehåller rutor där du fyller i de kostnader du betalat för resa under arbete. som hotellvistelser, resor med flyg/tåg/bil. Att användas när du skall göra avdrag senare.
Uppdragsavtal att användas när du behöver hjälp av något annat företag för att utföra ett arbete.


Bokis 6.1

Bokis kan provas gratis i tre bokföringsmånader

Gratis faktureringsprogram
från resultatkonsult

jGnash är ett gratis program för dig som vill hålla reda på utgifterna. Du behöver Java 7 för att den skall kunna köras på windows. Kan skriva budget, rapportera, köra betalningspåminnelser, flera valutor, börsen, räkna vinst och mycket mer. Är dock på engelska så vill du ha något på svenska skall du hellre titta på


Gnucash.org
är ett helt gratis bokföringsystem liknande det gamla spcs. Du kan använda svenska mallar och överföra fakturor från andra program.

Varje transaktion måste debitera ett konto och andra krediter med ett lika stort belopp. Detta säkerställer böcker balansen: skillnaden mellan intäkter och kostnader exakt lika med summan av tillgångar och skulder.


Vill du gärna synas på denna sidan? Kontakta mig genom detta formulär

Kapitas

bokföringsprogram

 

Ett enkelt bokföringsprogram du kan använda så länge du inte behöver support. Kan vara något att starta med.


gartis
zervant
är ett nytt gratis bokföringsprogram där du bokför och tidrapporterar gratis hur länge du vill. Du kan tidrapportera på en iPhone eller android med en app. Det finns även en mobilsight för andra smartphones. Under de första 30 dagarna har du även möjlighet att fakturera. Vill du sedan använda fakturering betalar du en liten avgift efter 30 dagar.

allt du behöver för din mindre firma, har allt du kan tänkas behöva som momsredovisning, faktura, årsbokslutProject Standard 2016 7199:- klicka här

För 1 PC. Håll koll på alla dina åtaganden. Lägg en planering som håller, räkna på kostnader. Håll projekten organiserade och på spåret med Project Standard 2016. Dra nytta av flexibla funktioner som hjälper dig att komma igång och bli mer effektiv och produktiv. Skapa enkelt moderna rapporter för att mäta framsteg och kommunicera projektinformation effektivt med din grupp och dina intressenter.

fSpråk: Svenska
Antal sidor: 184
Utg.datum: 2017-01-17
Upplaga: 18
Förlag: Liber
Dimensioner: 297 x 210 x 8 mm
Vikt: 590 g
SAB: Qb
ISBN: 9789147113163
Företagsekonomi 100 Lösningar

En bra bok för dig som vill börja studera ekonomi. Mycket av grunderna hur du räknar ekonomiskt i ett företag idag. Mycket om de olika beteckningar du möter när människor pratar ekonomi. Som debet, kredet och så vidare.


fakturan.nu
är en onlinetjänst där du fakturerar direkt via internet. Du har dock bara möjlighet att skriva 3 fakturor per månad gratis. Sedan kostar det betydligt mer än de andra möjligheter du kan se ovanför.

skatteverkets
sida där du kan ladda ner gratis blanketter. Resultat och likviditetsbudget.