IT support for anvandaren
Google drivrutiner.net

Bokföring | Budget | Försäkringar | Research | Tidrapportering | Bloggar om bokföring och företagande

För att hålla ordning på din ekonomi finns det flera program som kan göra jobbet enklare. Många gratis

Budgetprogram

Svenska

Hallå konsument visar en budget kalkylator du kan använda på nätet. Den visar, beroende på kommun du är skriven i, vilka förändringar du kan göra på din ekonomi med olika besparingar eller förhandling av räntor och boende. Du hittar den här>>>


Spara pengar och få ränta på ditt sparande

4Spar erbjuder Sveriges mest flexibla sparande till marknadens bästa sparränta. Du öppnar ditt konto enkelt, smidigt och gratis via din dator och med vårt Inlåningskonto har du tillgång till obegränsade fria uttag samt insättningar. Den stora skillnaden jämfört med liknande tjänster är att vårt Inlåningskonto inte är förknippat med någon inlåsningseffekt, vilket innebär att du när som helst kan sätta in och ta ut pengar från ditt sparkonto, utan att behöva betala dyra avgifter. Med våra bundna Räntekonton har du även möjligheten att sätta in ett högre belopp på valfri bindningstid till en extremt fördelaktig ränta.
Hos 4Spar får du en hög ränta från första kronan.

Engelska

gratis budgetprogram
Turbocash
är ett gratis bokföringsprogram du kan hålla koll på din egen budget, skriva fakturor, koppla upp mot din bank och mycket mer. Du kan köra den på PC:n, macen, ipad, iphone eller plattan. Finns även på svenska.

gratis opensource budgetprogram
Ladda ner Gnucash
ett gratis budgetprogram som håller reda på dina utgifter och inkomster. Gnucash är ett opensource-program och gratis att använda för privatperson eller småföretagare. Programmet finns även för svenska. Manualerna är däremot på engelska.

kalkyl och budget
Kalkyl och Budget

grundläggande om kalkylering och budgetering
av Göran Andersson, Jan Greve

Kontakt Sitemap eller sidkarta