IT support for anvandaren
Google drivrutiner.net
Gratis tidrapporterings och bokföringssystem De flesta av dessa system kräver apache-server och en MySQL databas. Du hittar flera exempel här>>> Du kan även använda zervant som jag beskriver på sidan om bokföring.

Sillaj gratis tidrapportsystem
Är en liknande lösning. Du behöver även här en MySQL eller annan databasserver. Servern skall kunna köra apache och PEAR core. Du designar systemet med Smarty.
Dolibarr är ett komplett CRM och ERP system där du får plats med fakturering, tidrapport, moms och hela köret. Du ser en onlinedemonstration här>>>, användarnamn DEMO, lösenord DEMO. Du installerar den på ett webbhotell som kör linux. Enklast är om det finns ett cPanel med softocoulus. Du installerar då Dolibarr direkt genom systemet med två klick.

Du kan ju även köra excel så länge det inte gäller för mycket rapportering. Du kan ju alltid exportera excel filerna till csv eller annt format som en datbas server kan läsa. Se mer här>>>

timetrack
Ett enkelt system för macintosh, ios, android, windows och llinux. Kör via java vilket gör det kompatibelt med nästan alla plattformar

Kontakt Sitemap eller sidkarta