Här kommer några tips på inställningar för din mus när du använder setpoint.

Du kan faktiskt ställa om scroll knappen för att zooma in sidor eller bilder istället för att scrolla. Mycket användbart om du använder Autocad eller arbetar med bilder.

Se mer på denna sidan>>>

Avancerade spelinställningar är fullt möjligt när du använder setpoint. Exempelvis använda meddelande funktionen. Meddelande funktionen är användbar när du använder ett spel med många händelser du måste hålla öga på. Kan dock verka lite besvärligt om du inte använt denna förr på windows.

Vi skriver lite om hur du aktiverar meddelandefunktionen på denna sidan>>>

Om setpoint inte har identifierat alla spel du har installerat på datorn är du tvungen att hjälpa setpoint lite på traven.

Läs mer här om hur du lägger till spel i setpoint>>>

Kortkommandon för Internet Explorer

about cmd ip commands

windows xp command line tools