Gratis skolor på video för windows 2012 server, hyper-v windows 2012 server, index, powershell windows 2012 server, subnetting

Certifiering för windows 2012 server r2.

Funderar du på att göra en certifiering på windows 2012 server? Det finns en del att hitta på nätet. Jag samlar några länkar här:

aiotestking.com innehåller många certifieringar vilka liknar de riktiga. Du behöver A+ VCE för att öppna dessa filer.

briefmenow.org innehåller de senaste braindumps med bilder från olika certifieringar som 70-140 installing and configuring windows 2012 server r2.

exam-labs.com har flera frågor på certifiering installing and configuring windows 2012 server.

4tests.com har också lite gratis frågeformulär där du kan kolla vad du kan just nu.

På certlibrary.com har du 479 frågor på samma certificat

techveze.com är ännu en resurs.

gocertify.com en annan.

Det kommer förmodligen ett par frågor om subnetting. Detta kan vara lite besvärligt att förstå sig på då vi inte använder så mycket binära tal i dagliga livet. jag försöker mig på en enklare förklaring här>>>