hyper-v windows 2012 server, powershell windows 2012 server, subnetting

Gratis skolor på youtube angående windows 2012 server r2.

Eli the computer guy visar massor av lektioner angående windows 2012 server på youtube. Rekommenderas!

itfreetraining har mycket. Även på andra områden.

Microsoft virtual academy windows 2012 essentials är 7 avsnitt angående windows 2012 server vilka kan vara nyttiga. Du hittar många fler gratis kurser angående windows 2012 server på Microsoft virtual academy här>>>

MCSA Certification Prep | Exam 410: Installing and Configuring Windows Server 2012 från Microsoft learning

Microsoft Windows Server 2012 LAR Resource Kit September 2012
Videos och tutorials angående windows 2012 server r2.

Med windows 10 pro kan du hantera hyper-v eller virtuella maskiner på din dator. Perfekt för att köra ett virtuellt lab hemma, på resan eller någon annanstans. Köp en licensnyckel för Windows 10 Professional från 10$(100 skr)här>>> Product Key - Download Link - Digital CodeDu laddar sedan hem windows 10 pro från microsoft och aktiverar med denna nyckel.