IT support for anvandaren
Google drivrutiner.net

Så här trimmar du och får bättre prestanda i windows 7

Vi har märkt att vissa spel som Microsofts flight simulator kan frysa eller inte starta ordentligt. Framförallt om du kör combat flight simulator 3. Det ger en bra skillnad att stänga av brandväggen både i Vista och 7. Det finns även flera andra saker att göra. Vi skall ge några exempel nedanför. Vista och 7 liknar varandra i mycket. Det är dock ett ställe i kontrollpanelen som ser lite annorlunda ut och det är att klassiskt läge inte finns i windows 7. Här kan du istället välja stora eller små ikoner för att komma ifrån kategorivisning.

Det första du bör göra är att slå ifrån Aero genom att högerklicka på ditt skrivbord och välja anpassa. Här kan du välja något annat än aerotema. Sparar mycket kraft och ger prestanda till annat som spel och applikationer. Det andra är att högerklicka på dator i explorer (öppnar du med windows + E) och välja egenskaper,

hogerklicka datorn

När du klickat egenskaper väljer du avancerade systeminställningar.

prestanda installningar

Och under prestanda klickar du inställningar.

prestandaalternativ

Under visuella effekter klickar du egna och tar bort rubbet. Det finns ingen anledning att visa skuggor, fördröja listrutor, menyer och andra animationer. Klicka sedan på verkställ, starta om datorn och du märker även här en klar skillnad.

Här följer fyra saker du kan göra nästan omedelbart efter installationen för att få din windows 7 bättre lämpad för spel.

Deaktivera den inbyggda sökfunktionen i windows 7>>>

Använda ett USB-minne för att öka prestandan>>>

Slå ifrån Aerofunktionen på ditt skrivbord och animationer >>>

Dra ner på effekter för att spara prestanda>>>

Kortkommandondon windows 7, vista och XP

Du hittar fler tips på mydigitallife.info>>>

Kontakt Sitemap eller sidkarta