Det finns andra sätt du kan utnyttja cookies i din webbläsare. Så här hittar du lösenord i ditt google konto.

Så här stänger du av för kakor eller cookies i din firefox>>>

I I chrome skall du upp till menytecknet uppe till höger i webbläsaren. Du klickar samma tre prickar uppe till höger och väljer sedan inställningar i menyn.

hogerklicka tre prickar uppe till vänster

Du kommer då fram till adressen chrome://settings/. Här klickar du under "autofyll" på lösenord.

prestanda installningar

Du kan då, antingen, skriva in en webbplats eller som här, ett användarnamn.

innehallsinstallningar

Har du använt användarnamn får du ett antal webbplatser du har använt detta användarnamn. Du blir sedan tvungen att klicka på öget till höger och logga in med samma användarnamn som på datorn. Du får nu fram ditt lösenord i klartext.

Jag hör även många lyckas slarva bort lösenordet på sin skype. Här kan du också använda ditt google konto om du öppnar din skype på webben. Prova att öppna https://web.skype.com/. Om du någonsin öppnat skype på internet bör lösenordet gå att hitta här. Har du aldrig öppnat skype på webben blir du tvungen att använda "återställ ditt konto" på https://account.live.com/acsr. Här kan du använda telefon nummer, mail adress eller användarnamn. Du blir sedan tvungen att skriva in ett nytt lösenord.